2777
2789
عنوان

پایین آوردن فشار خیلی بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 80 پست
سرم نزدن فقط آمپول زدن میاد 16 میایم خونه دوباره میره بالا 😭😭خیلی میترسم خدای نکرده اتفاقی نیوفته& ...

آب  هم خیلی زیاد بخوره  هر چقدر دستشویی بره بهتره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اب زیاد بدین بخوره 

اینکه بار بیشتری به قلب اضافه میکنه

اصلا اب زیاد ندید

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

مرتب قرص میخورن ؟

مامان منم چندبار اینجوری شد دکتر دوز قرصاشونو زیاد کرد 

حتما ببرین دکتر قلب و عروق زودتر دوز قرصاشو زیاد کنه 

حتماااا تا دیر نشده این کارو بکنین 

آمپول و زیرزبانی و سرم همش موقتیه 

یه ورق قرص کاپتوپریل داشته باش تو خونه محض احتیاط اگه باز فشارش رفت بالا زود یکی یا نصفی بده زیر زبونش بذاره 

درکت میکنم خیلی سخته مامان من که اینجوری میشد من همه وجودم میلرزید زود میبردیمش اورژانس🥺

الانم باز اعصابش خورد میشه فشارش میره بالا فقط شیر خنک کم چرب میتونه یکم بهترش کنه

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

سرم نزدن فقط آمپول زدن میاد 16 میایم خونه دوباره میره بالا 😭😭خیلی میترسم خدای نکرده اتفاقی نیوفته& ...

عزیزم بهترین کار اینه که بیمارستان بمونه یعنی بستری بشه... متاسفانه پدر من بر اساس همین نموندن توی بیمارستان دوبار در عرض 72 ساعت سکته ی مغزی کرد.. 

فشار خون بالا خیلی خیلی خطرناکه و هیچ چیزی بهتر از مراقبت بیمارستانی براش وجود نداره تا کنترل بشه.. 

انشالله سریع کنترل بشه

گریپ فروت ،و چای قرمز رو هم‌امتحان کنین ،ولی خیلی خطرناکه امروز چند تا قرص زیر زبونی خورده ،پی گیری ...

وال.. از صبح پنج بار سه تا بیمارستان مختلف رفتین بیشتر از هشت تا زیر زبونی گذاشته ولی کنترل نمیشه قلبم یه تند تند میزنه 

الهی به حق امام حسین هیچ پدرومادری مریض نشه،میدونم الان چقدر سراسیمه و ناراحتید نصف شبی ان شالله فشارش میاد پایین نگران نباش فقط مرتب فشارشو بگیر و سیر خیلی زیاد یا ماست ترش زیاد بدین بخوره

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

بچه ها ادرار اور میزنن که اب بدن دفع بشه بار از روی قلب برداشته بشه

اب زیاد دادن خطرناکه

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.