2777
2789
عنوان

خیاطی مجانی برا مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 66 پست

مامان منم خیاطیش خوب‌بود خیلییی خیاطی میکرد برا مادرشوهرش

توقع مالی هم‌اصلا ازش نداشت کلا خرج زندگی‌مادربزرگم‌رو ما میدادیم

ولی شده بود وظیفه ش دیگه

هر سری‌کلی پارچه میاورد و‌کلی دستور 

اخرشم‌کلی ایراد میگرفت از لباسا و میرفت

سعی کن‌وظیفه ت نشه حالا مسائل مالیش ب کنار

از هر دو سه دفعه که پارچه میاره یه دفعه ش رو قبول کن

یا پارچه‌رو‌بگیر مثلا چند ماه دستت باشه بگو وقت‌نشد یا گردنم درد میکنه یا کلی بهونه دیگه

خواهر منم همین کارو کرده  چون میگه خانواده شوهرش هر روز پارچه میبرم واسه جاری بیچاره ش بعدم از ...

آره دقیقا مادرشوهره منم همینه. هرکاری واسش میکنم دستم نمک نداره. منم کم کم از مامانم خیاطی یادگرفتم ولی کسی نمیدونه.

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خواهر شوهر منم خیاطه شوهرم نمیزاره بهش پول بدم الان دوساله پارچمم دستشه  خودمم بلدم نمیده ...

چ پررو😖😖

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

به نظر من خراب کردن پارچه که خیلی کار بدیه ولی یه بهونه بیار بگو دیگه خیاطی نمیکنم بدم اومده مثلا زن عموی من خیاط بود انقد فامیل اذیت کردن دیگه گفت من بچه دارم خیاطی نمیکنم برا هیچکس ندوخت دیگه 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
اگ وضع مالیش خوب نیس بدوز براش ثواب داره

نه اتفاقا وضعش خوبه.وضع من بده خونه ندارم ماشین ندارم کلی قسط دارم.تازه زمینی داشته به ما فروخته.نگفته پسرمه بزار بدمش برا خودش خونه بسازه.

والا خواهر شوهر منم خیاطه شوهرم نمیزاره بهش پول بدم الان دوساله پارچمم دستشه  خودمم بلدم نمیده ...

خواهر شوهر منم واسه عروسی جاریم گفت بده به من واست بدوزم پولشان ازت میگیرم منم گفتم مرسی آماده میخرم 

هنوز باهام لج افتاده 😂همه جا پشت سرم حرف میزنه 

بعدم واسه جاریم میدوزه پولشو از مادرشوهرم میگیره😂😂😂😂😂 

به نظرت چیکار کنم .نمیتونمم دست یکی دیگه بدم

خب بگو خودمم بلدم میخوام خودم بدوزم. ب سلیقه خودم رک بگو😒

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏