2777
2789
عنوان

خیاطی مجانی برا مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم خیاطم  

بببین 

یا اینکه لباسشوووو خیییییلی دیر تحویل بده

یا یک باز خرابش کن 

یا بگو وقت ندارم 

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود
منم خیاطی بلدم ولی به خانواده شوهرم نگفتم چون میدونستم مادرشوهرم هروز پارچه میریزه سرم😊لباسی ام مید ...

خواهر منم همین کارو کرده 

چون میگه خانواده شوهرش هر روز پارچه میبرم واسه جاری بیچاره ش بعدم ازش عیب میگیرن اینجا این جوریه و اونجوریه  

من از روزی که خیاطی یادگرفتم یه جوری رفتار کردم باهاش که پارچه نیاره من بدوزم چون مادرشوهرمن خیلی ایراد میگیره یعنی من هرچی میدوزم کلی ایراد میزاره رولباس به خاطرهمین منم نمیدوزم براش به شوهرمم گفتم من دوس دارم برا مادرت بدوزما ولی اون از لباسای من ایراد میگیره چه برسه به لباس خودش ولی بازم با کمال پررویی یه بار پارچه اورد منم انقدر پشت گوش انداختم تا بعد از چندماه دوختم براش کلی ایراد گرفت ازش 

شوهرمم گفت دیگه ندوز براش البته شوهرمن از این پسرای مامانیه ها خودم تعجب کردم وقتی اینجوری گفت😐😐😶🤭

خدایا شکررررت بخاطر همه ی خوبی ها نعمت هات😍🥰میشه برام دعاکنید🌹😊