2777
2789

با کلومیفن بعد از دوسال باردار شدم ولی متاسفانه تو پنج هفته سقط شد الان یماه از سقطم میگذره این ماه بدون خوردن قرص نزدیکی داشتم ولی ناامیدم لطفا بیاید از تجریبیاتتون بگید

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت و بدنت زمان بده. زیر نظر دکتر باردار بشو. 

دکتر گفت این ماه رابطه داشته باش اما کلومیفن نخور

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
منم داشتم قلبش تشکیل نشده بود بعد دوماه باردار شدم طبیعی از قبل رازیانه میخوردم اینم گل دخترم اگه پس ...

ای جون دلم خداحفظش کنه منم بچه اولم دختره این بارداری دوممه

دکتر گفت این ماه رابطه داشته باش اما کلومیفن نخور

ان شاء ا... هر موقع دوست داشتی باردار بشی. خواهرم تو ۸ هفته سقط داشت. بعد یک سال باردار شد.

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
ای جون دلم خداحفظش کنه منم بچه اولم دختره این بارداری دوممه

رازیانه بخور هر روز ورزش کن بعد اگه پسر میخای بعد پری ۷ روز اویشن دم کن بخور فقد ۷ روز بعدش انجیر بخور صبا خرما ناشتا کمشش بخور قبل نزدیکیم تو جوش شیرین بشین اگه یادم اومد میگم

ان شاء ا... هر موقع دوست داشتی باردار بشی. خواهرم تو ۸ هفته سقط داشت. بعد یک سال باردار شد.

خداروشکر خدا واسش حفظش کنه

رازیانه بخور هر روز ورزش کن بعد اگه پسر میخای بعد پری ۷ روز اویشن دم کن بخور فقد ۷ روز بعدش انجیر بخ ...

ان شالله هرچی خدا میخواد عزیزم