2777
2789
عنوان

علائم کرونا چیه فقط کساییی ک گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 57 پست

بچه ها من فقط قفسه سینه نزدیک گلوم احساس سنگینی دارم و خیلی معذرت میخوام همش بادگلو دارم به نظرتون از کروناست یا معدم؟؟

👪💕💕اومدی تا بره فصل دیوونگی❤❤شدی آرامش کل این زندگی💕💕👪❣ خوشبختی یعنی یه دخترنازدار توراهه❣
بویایی چشایی ت رفته؟منم تب و سرفه نداشتم اصلا.

بینیم خشکه و گاهی هم ابریزش  مزه رو حس میکنم ولی بویاییم ضعیف شده ن کاملا بره نیست

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بینیم خشکه و گاهی هم ابریزش  مزه رو حس میکنم ولی بویاییم ضعیف شده ن کاملا بره نیست

نه پس نترس کرونا نیست.بویایی من جوری رفت که ویکس و عطر و الکل و وایتکس رو دم بینیم هم میگرفتم حس نمی کردم و مزه هیچ چیزی رو نمیفهمیدم‌.سرما خوردی آبریزش و عطسه اصلا نداره.

نه پس نترس کرونا نیست.بویایی من جوری رفت که ویکس و عطر و الکل و وایتکس رو دم بینیم هم میگرفتم حس نمی ...

عطسه هم میزنم 

خداروشکر خدا از دهنت بشنوه

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

من اول تب و لرز شدید بعد گوش درد بعد درد قفسه سینه بعد بویایی چشایی از دست دادم اشتها و از دست دادم حالت تهوع و اسهال بدن درد و خستگی شدید الان یکم بهترم ولی هنوز بدن درد دارم دو قدم می رم باز میخوابم از بدن درد

نه پس نترس کرونا نیست.بویایی من جوری رفت که ویکس و عطر و الکل و وایتکس رو دم بینیم هم میگرفتم حس نمی ...

دقیقا مثل من یک ماه حس بویایی و چشایی نداشتم البته من دکتر نرفتم بهمن مریض شدم اصلا هنوز اعلام شیوع نکرده بودن و من مریض شدم بویایی و چشایی نداشتم شوهرم و مادرشوهرم هم همینطور بعد فهمیدیم این از علایم کروناست