بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بینیم خشکه و گاهی هم ابریزش مزه رو حس میکنم ولی بویاییم ضعیف شده ن کاملا بره نیست
نه پس نترس کرونا نیست.بویایی من جوری رفت که ویکس و عطر و الکل و وایتکس رو دم بینیم هم میگرفتم حس نمی کردم و مزه هیچ چیزی رو نمیفهمیدم.سرما خوردی آبریزش و عطسه اصلا نداره.
من اول تب و لرز شدید بعد گوش درد بعد درد قفسه سینه بعد بویایی چشایی از دست دادم اشتها و از دست دادم حالت تهوع و اسهال بدن درد و خستگی شدید الان یکم بهترم ولی هنوز بدن درد دارم دو قدم می رم باز میخوابم از بدن درد
نه پس نترس کرونا نیست.بویایی من جوری رفت که ویکس و عطر و الکل و وایتکس رو دم بینیم هم میگرفتم حس نمی ...
دقیقا مثل من یک ماه حس بویایی و چشایی نداشتم البته من دکتر نرفتم بهمن مریض شدم اصلا هنوز اعلام شیوع نکرده بودن و من مریض شدم بویایی و چشایی نداشتم شوهرم و مادرشوهرم هم همینطور بعد فهمیدیم این از علایم کروناست