2777
2789

نوشششش جونتونننن😍😋

راپونزه ام همون راپونزل..اجی کوچیکشم.☺اونی که میخوادت شیطانم که باشی ازت یه فرشته میسازه که پات بمونه اما کسی که نمیخوادت فرشته هم که باشی ازت ابلیس میسازه ک رهات کنه..یه زمانی فکرمیکردم بدترین چیز تو دنیا تنها موندنه اما بدترین چیز اینه ک با کسی باشی که بهت احساس تنهایی میده..      ای که گفتی دل بده تا باشمت آرام جان???دل به غم هایت سپردم نیست آرامم هنوز..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای جه چرب چجوری میخورید ضرر داره

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
از اول گذاشتی گوشت رو همون منقل بپزه؟یا قبلش پخته بود وسایلش؟

گوشت از قبل واسه اطمینان گذاشتم یکم پخت بشه ..نخودم پخته بودم..دیگه با خیال راحت ولششش کردم برا خوش بازی کنه و جابیفته

این چی میگه؟؟😂😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
چربی مال خوده گوشته....بعدم همیشه ک از این غذها پخت نمیکنیم...گاهی هوسی...دیگا بدتره پنیر پیتزا و ای ...

خیلی خوب گفتی 

همیشگی که نیست 

تازه ضرر دنبه از  روغن هایی که ما میریزیم تو غذا کمتره 

تازه ویتامین هم داره

والاااااااا