2777
2789
چربی مال خوده گوشته....بعدم همیشه ک از این غذها پخت نمیکنیم...گاهی هوسی...دیگا بدتره پنیر پیتزا و ای ...

من دیزیم چربی نمیندازم اخه فقط گوشت میندازم نوش جان 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
خوب چند ساعت تو زعال موند؟زغالو بادم میزدی؟

زغال ک گرفت دیگه گذاشتیم خودش با ظرف غذا کنار اومد کم کم پخت کرد..ساعت ۱۰ بود گذاشتمش ۱۲ آماده بود...اما بعد گذاشتمش کنار ک فقط گرم بمونه..چون همه چیش پخته بود از قبل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوب گفتی  همیشگی که نیست  تازه ضرر دنبه از  روغن هایی که ما میریزیم تو غذا کمت ...

نه اتفاقا همه قدیمیا که اکثرن چربی و کبد چرب دارن بخاطر این دنبه هاس اره روغن های الانم ضرر داره باید رعایت کرد 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

نوش جان 😍منم قبلا توی سفال ابگوشت درست میکردم خیلی خوشمزه میشد 😊

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔
نه اتفاقا همه قدیمیا که اکثرن چربی و کبد چرب دارن بخاطر این دنبه هاس اره روغن های الانم ضرر داره بای ...

درسته اگر زیادی مصرف بشه خیلی خطرناکه 

ولی ماهی یک یا دو بار دنبه اصلا هیچ کاری با بدن نداره 

باور کن