2777
2789
عنوان

تاحالا شده از نماز خوندن لذت ببرید

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 47 پست

ار زیاد حس ارامش بهم میدع 

من یا نماز نمیخونم یا اگ میخونم باید اول وقت باش بعد وضو ایة الکرسی میخونم نمازم کع تموم شدع 100تا صلوات تسبیح فاطمع زهرا 100تا استغفرالله میزنم

دعای فرج و ایة الکرسی هم میخونم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نه😟

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عشق خوندن نماز صبح و صبحوونه شبا میخوابم😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
وقتی قرآن میگیرم دستم این حس رو دارم دوس دارم ساعتها بغلش کنم آرامش عجیبی بهم میده

وای منم اینطوری میشم😍

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️

اگه خیلی با خدا و مذهبی باشی لذت میبری و اصلا حواست پرت نمیشه.انگار خدا حواستو نمیزاره پرت شه چون واقعا برامن اینطور بود سالها قبل ک خیلی مذهبی بودم اصلا حواسم پرت نمیشد وقتی یکی میگف حواسش پرت میشه درکش نمیکردم که چرا پرت میشه هی میگفتم په چرا من پرت نمیشه اما الان ک مثل اونموقعا نیستم یه ثانیه هم حواسم جمع نمیشه.

بله. من خود لذت نماز یه طرف ولی واقعا وقتی کاری رو می کنم که می دونم پیامبرم انجام میداده خیلی ذوق می کنم. نثل یه نفر عاشقه لباس عشقشو میپوشه بو می کنه میگه اونم همین لباسو پوشیده چه حسی داره؟ من همون حسو وقت نماز دارم انگار عطر پیامبر بپیچه یا کنارم باشه💖

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

منم خیلی دلم میخواد به نماز علاقه داشته باشم حقیقتا قبلنا یعنی چند سال پیش نمازمو مرتب میخوندم اگه قضا میشد یه حال خیلی بد داشتم ولی الان هیچ حسی به نماز ندارم دلیلشم میدونم چیه اونم اینکه اعتقاداتم کمرنگ شده اونم باز به خاطر وضعیت جامعه هست که اعتقادات مردم کمرنگ شده دلم میخواد مثه قدیم ایمانم قوی بشکه به خدا و ائمه چکار کنم ازین وضع بی اعتقادی که همه جا هست در بیام😔😔