2777
2789
عنوان

اونایی که خواهرشوهر بدجنس دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 10826 بازدید | 47 پست
بگوزنگ بزن از خواهرت وشوهرش قضیه رو بپرس.مطمئن اش اون به زندگی شما حسادت داره؟زندگی تو از اون سرتره؟ ...

اونا وضع مالی خوبی ندارن.من تازه عروسی کردم و بابام یه جهیزیه حسابی بهم داده.بخدا هروقتم میومد خونمون و میرفت من و شوهرم دعوامون میشد.

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگوزنگ بزن از خواهرت وشوهرش قضیه رو بپرس.مطمئن اش اون به زندگی شما حسادت داره؟زندگی تو از اون سرتره؟ ...

دقیقا همینه. من یک ساله خونمو عوض کردم و خونه بزرگتر خریدم. خواهرشوهرم دیگه تو صورتم نگاه نمیکنه. منم دیدم اینجوری بیشتر از اون بی محلی میکنم

[QUOTE=131426628]خب شما بگو پس جایگاه من چیه تو زندگیت؟ وقتی جای حمایت از من سکوت میکنی،اینجا که من از خودم دفاع میک ...[/QUOTE منم دقیقا همین به شوهرم گفتم... شوهرم میگفت من ک ازت دفاع کردم پس حالا باهاشون رفت و آمد کنیم منم گفتم وقتی بهم گفتی هیچی نگو خودم حالشو میگیرم الانم نباید چیزی بگی بر خلاف میل من باشه

مردا همشون همینن..شمام بخاطرشوهرت کوتاه نیا قشنگ ازخجالت ابجیش دربیا..وقتی شوهرت ازت دفاع نمیکنه توا ...

بخدا همون شب که دعواشد داداشم فهمیده بود میگفت میرم همشونا میزنم.من جلوشو گرفتم

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
اونا وضع مالی خوبی ندارن.من تازه عروسی کردم و بابام یه جهیزیه حسابی بهم داده.بخدا هروقتم میومد خونمو ...

متوجه شدم دیگه چی به چیه، اون از حسادتشه،پس بگو کپی برابر اصل خواهرشوهر منه.عزیزم طوفان تو موقعی برپا میشه که هنو باردار بشی  من باردارشدم باهام قهر شد رو نداد بهم اصلانپرسیدجنسیتش چیه چندباربستری شدم اصلا عیادتم نیومد زنگ نزد بگی زنده ای یا مردی ولی سرهشت ماه بچه توشکمم ایست قلبی کرد مرد بایه جعبه شیرینی بزرگ اومد با روی خندان  

شوهر من اصلا واسش فرق نمیکردولی یبار بابام گفت پسرم اگه نمتونی بزار خودم پشت دخترمو بگیرم من نمیگم با خانوادت دعوا کن باخانوادت قطع رابطه کن اصلا توصاحب اختیاری هرروز برو خونشون هرروز خانوادتو دعوت کن بکسی مربوط نیست ولی پسرم کاری کن دخترم تو اون خونه ارزش داشته باشه کاری کن همه به خانومت احترام بزارن هرکی از در اومده توخونه یه غضبی بهش نکنه بزار بفهمه پشتوانه داره دستش به زندگی گرم بشه ولی اگه نمیتونی بزار خودم پشتش باشم من دختراز سرراه نیوردم هرروز اعصابش خورد باشه درسته دخترم به ما نمیگه ولی من روحیه دخترم میفهمم یچیزش هست،بخدا از اون روز ببعدشوهرم مثل کوه پشتمه.

من خودم خواهر شوهرم.خواستم از خواهرشوهرا دفاع منم ولی خواهر شوهر تو دیگه واقعا وحشیه

اصلا دیگه نزار داداشت بفهمه.جوون جاهل خدای نکرده میره یکاری دستتون میده.باید با ملایمت فقط شوهرتو سر راه بیاری 

چ خوب .شوهر من بود میگفت خانوادت چرا دخالت میکنن

اصلاشوهرم بهم نگفت بابات باهام اینجوری حرف زده.بابام بهش گفته بود مثل دوتا مرد باهم مردونه حرف بزنیم اصلا دوست ندارم خانما بفهمن مامانم شنیده بود بهم گفت اونا خبر ندارن مادر جریانیم

نه میگه هرچیم باشه خواهرمه

چه شوهر بی درکیِ

هیچ وقت بدون شوهرت مهمونی خانوادش نرو.

اون خواهرش از حسودیشه.مخصوصا با خواهرش خوبی بیشتر حسادت میکنه.

گاهی مردها حقشونه ارامششون بهم بخوره حقشون نیست خانومانه رفتار کنی مسایل بین زنها رو بهشون نگی اینجوری فکر میکنن همه چی گل و بلبله.

شمام الان سفت بگیر بگو خواهرته ؟پس داداشم یا یکی از خانوادم بیاد کتکت بزنه بعد منم پشتت نباشم بگم خانوادمه خوبه؟

اگه الان سفت نگیرید تو شوهرت میشه عادت برای اونا خواهرشوهرت داداشش رو شناخته که پروحانه زنگ زده خونت میدونه بهش خرده نمیگیره