2777
2789
عنوان

اونایی که خواهرشوهر بدجنس دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 10826 بازدید | 47 پست
درسته مقصره اما اونم بین شما دوتا مونده  از طرفی شما زنشی اونم خواهرش آدم نمیتونه از خواهرش ب ...

اگه شوهر آدم پشتیبان زنش نباشه آدم شوهر میخواد چیکار اصلا... مرد مردیش به اینه تکیه گاه باشه وگرنه آدم نتونه به شوهرش تکیه کنه چرا اصلا ازذواج کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا این که چیزی نیس چند وقت پیشا شوهرم بهم گف خانوادم خط قرمزمن و به شوخی گفتم من چیم گف خط سبز منم گ ...

خدا ازشون نگذره

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
اگه شوهر آدم پشتیبان زنش نباشه آدم شوهر میخواد چیکار اصلا... مرد مردیش به اینه تکیه گاه باشه وگرنه آ ...

بله من فکر میکردم شوهره حداقل تذکری ب خواهرش داده 

نمیدونستم هیچی ب خواهرش نگفته

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
این دیگه واقعا اشتباهه  حداقل یه تذکری ب خواهرش باید بده بگه ب چه حقی زن منو زدی😐

من خیلی بدبخت تراز این حرفام

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
من خیلی بدبخت تراز این حرفام

بی خیال نباش هرچی سکوت کنی بدتر میکنن 

دفعه دیگه حرفی زد خواهر شوهرت و شوهرت ازت دفاع نکرد قهر کن تا مشکلت هم اساسی حل نشده بی خیالش نشو

من فکر میکردم شوهرت حداقل یه تذکری داده 

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی

بگوزنگ بزن از خواهرت وشوهرش قضیه رو بپرس.مطمئن اش اون به زندگی شما حسادت داره؟زندگی تو از اون سرتره؟چون خواهرشوهر من وقتایی که من چیزی بخرم یا شوهرم سورپرایزم کنه وآسم کادو گرون قیمت بگیره باهام در میفته بهم رونمیده دوماه خونمون نمیاد باهام قهر میکنه 

مردا همشون همینن..شمام بخاطرشوهرت کوتاه نیا قشنگ ازخجالت ابجیش دربیا..وقتی شوهرت ازت دفاع نمیکنه توام بخاطراون کوتاه نیا باابجیشم قطع رابطه کن ولی خونه مادرشوهرت قشنگ رفت وامدداشته باش تا بسوزه

خدا ازشون نگذره

متاسفانه چون شوهرت چیزی نمیگه خواهرشوهرت جرات همچین کاری رو داره. چون خودم هم تجربه اش رو دارم. خانواده شوهرم به جاریم جرات چپ نگاه کردن ندارن چون بعدش حسابشون با برادرشوهرم هست که آبرو براشون نمیذاره. ولی شوهر من خجالتیه. منم تصمیم گرفتم هرکس هرچی بهم گفت خودم همونجا جواب درست و حسابی بهش بدم و بشونمش سرجاش تا از شوهرم انتظار نداشته باشم

توام دیگه بدون شوهرت ن خونشون ن عروسی ن تولد هیچچچچ کجا نرو 

اتفاقا دیروز میخواست بره سرکار گفت میبرمت خونه مامانم منم گفتم بدون تو اونجا نمیرم.کلی بهش برخورد