آقا مسئله اینه که من  حسم اینه ک برای پایان نامه اساتید  گفتن فلانی مال تو اونیکی زرنگه هم  مال من چون  هی یه جوری هم خود استاد راهنمام که آقاهست(دوتا استاد داریم یکی آقا یکی خانوم)من میخواستم بامرده بردارم برداشتمم دوست زرنگمم با مرده برداشته . خب این برخلافدپیش فرض اساتید بوده. فکر کنم خانومه  فکر کرده من باهاش برمیدارم چون اومد یک سری  بهم پیام داد خود مرده هم صدبار بهش قبلا گفتم باز دیروز  ازم پرسید  میخوای بامن برداری؟ گفنم بله(تودلم گفتم منو  برای  خانوم دکتر گذاشته بودیفلانی رو برای خودت آخه درس جفتمون خوبه نسبت به بقیه)خلاصه کاملا حس کردم زورشون زو زدن که من با  زنه بردارم که با توجه به تحقیقاتم آقای  دکتر خیلی بهتره واسه پایان نامه گرفتن 
اینم بهتون  بگم تودلم نمونه زمانی که خواستم  با آقای دکتر بردارم   دوستم گفت با خانومه بردار مدیر گروه  هست دستتو بند میکنه من گفتم کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه و واقعانم همینو به چشمم دیدم
حالا همه ی اینا رو بهتون  گفتم  که بگم از ترم  پیش خانومه  یکم باهام یه جوری شد همیدوارم این ترم یه جوری تر نکنه لج کنه  البته بانوی بی نشان اینجا گفت  تو کار خودتو انجام بده بسپار به خدا .....