2777
2789
عنوان

پایان نامه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 25 پست

[QUOTE=181301183]عزیزم همه دانشگاه ها میتونن آموزش محورت کنن ولی سخت این کارو میکنن من خیلی رفتم اومدم تا قبول کردن ع ...[/QUOTE

شما کدوم دانشگاه بودین ؟ آزاد؟پیام نور؟..

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقالتون راجع به چیه راجع به چندتا ایه هست؟ فراتر از تفسیره یا توضیحه چیز جدیدی از قران از توش درمیاد

فعلا نمیدونم گفت برو ببین روی قرآن چه کارایی انجام شده یک کتابم داد بخونم که چون مجازیه مجبور شدم اول بسم الله ۸۰ تومن پیاده شم‌

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
آره میدونم چه در حد؟ مثلا ما ی استاد داشتیم رسما تهدید میکرد سر کلاس 😂😅که باید با من بردارین 

در خیلی حد

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

سلام دوستان.   

پارسیان پژوه

به عنوان یک دانشجو، همیشه به دنبال خدماتی بودم که بتونم به اونها اعتماد کنم و کارهای خودم رو با اطمینان بهشون بسپرم. "پارسیان پژوه" دقیقاً همان چیزی است که بهش نیاز دارید. تو پارسیان پژوه، خدمات ویراستاری و پاورپوینت پایان‌نامه را با کیفیت بالا و دقت فراوون ارائه میدن.

چرا پارسیان پژوه؟

1. تخصص و تجربه: تیمشون  از ویراستاران و طراحان حرفه‌ای تشکیل شده که تجربه زیادی در زمینه‌های مختلف دارن.
  2. کیفیت بالا: به جزئیات اهمیت میدن و مطمئن می‌شن که پایان‌نامه شما به بهترین شکل ممکن ارائه شه.
  3. پشتیبانی 24/7: هر زمان که نیاز داشتید، در کنار شما هستن تا به سوالات و نیازهای شما پاسخ بدن.
  4. قیمت مناسب: خدماتشون با قیمت‌های رقابتی و ارزون ارائه میشن تا همه دانشجویان بتونن از اون بهره‌مند بشن.

با "پارسیان پژوه"، می‌توانید با اطمینان کامل پایان نامه تون رو تکمیل کنید و از خدمات حرفه‌ایشون استفاده کنید و بهترین نتیجه رو در پایان‌نامه خودتون بگیرید.

کافیه اسمشون رو تو گوگل جستجو کنید...

بهترین جایی که می تونید پایان نامه، مقاله، پاورپوینت دفاع و پروپوزال تون رو بسپارید بهتون میگم: اولی 

موسسه پژوهشگستر به شماره 09356408342

دومی موسسه فراتز 

شماره تماس 09175304453

سومی موسسه تزنویسان اصلی به اسم بندگانی:

09356408342

اگر دنبال پایان نامه ارشد و رساله دکتری با قیمت مناسب میگردین، موسسه پژوشگستر ایران کارشون عالیه. شماره تماس شون اینه:

09356408342

موسسه فراتز هم برای انجام پایان نامه مقاله و رساله دکتری توی اصفهان و یزد و شهرکرد و کرمان کارشون خیلی عالیه. پاسخگویی مناسب و قیمت عالی و قسطی هم کار میکنند.شماره شون اینه:

09175304453

موسسه تزنویسان اصلی هم توی تهران و کل ایران شعبه دارن. کیفیت مقاله و پایان نامه و پاسخگویی مناسبی دارند:

09356408342