2777
2789
عنوان

به نظرتون کارشوهرم درست چه برخوردی باهاش بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 88 پست

ببین جون ب جونشون کنی مردا همچینن 

حالا شاید قبل تو اصلا نمیدونست محبت ب برادرو برادر زاده چیه ها الان اونجوری ب محبت افتاده 

و تو هیچکاری نمیتونی بکنی ک هم دعوا میشه هم ارامش تو و بچه هات بهم میریزه بزهر انقدر بخره خودش خسته شه تو هم خیلی زیاد خرج بتراش براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین جون ب جونشون کنی مردا همچینن  حالا شاید قبل تو اصلا نمیدونست محبت ب برادرو برادر زاده چیه ...

چی حالیش بود بیشعور الان برام فازعموی مهربون ورداشته بیشعور اره بزار این قدر خرج کنه جونش دراد منم خرج میکنم حالشو میبرم تشکر از همه ی شما🌷 یکم اروم شدم خیلی حرص میخوردم 

چی حالیش بود بیشعور الان برام فازعموی مهربون ورداشته بیشعور اره بزار این قدر خرج کنه جونش دراد منم خ ...

قطعااااااا هدفش حرص دادن توءه 

تو بیخیال باشی هیچ واکنشی نشون ندی خودش خود ب خود بیخیال میشه ولی اساسی توهم خرج خردو خوراک خودتو بچه هات کن

اره همین طوره فقط میخواد منو حرص بده باشه پس منم خودم رو میزنم به بیخیالی ممنون از راهنماییت من خرج میکنم اما نه خیلی زیادمن میگم بزاریکم جمع کنیم که فردا روزی محتاج کسی نشیم اما این وقتی بیخیالش منم از این به بعد همین کارو میکنم 

ببین نا احت نشو ولی چرا قطع ارتباط کردی؟ اون الان تحت تاثیر فشار افکار عمومی خانواده شه. میخواد جبران کنه رفتار تو بشوره ببره. 

منم مامانم با زندایی قهر بود من ک میدی مش خود به خود چون شرمنده بودم بیشتر از قبل سلام علیک میکردم باهاشون که بگم همه جی آرومه

باز مامانم میگفت چرا من اونجوریم

شما هرقدر بدی دیده باشی حداقل رباطه رو حفط کن. 

کم برو اما قطع نکن

اینجوری اون بنده خدام تو شرمندگی هی سعی نمیکنه از دلشون در بیاره

جدای از تاپیک شوهر من خونه همشون میره تنهایی من هیچ وقت خبردارم نمیشم... چ کیفی میکنن اونا وقتی می بینن اون همه چی مخفی میکنه... نمیدونم چ عکس العملی نشون بدم... من خنثی ام ازشون بد نمیگم... فقط گاهی میگفتم منم ببر

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

ببین نا احت نشو ولی چرا قطع ارتباط کردی؟ اون الان تحت تاثیر فشار افکار عمومی خانواده شه. میخواد جبرا ...

خخخ چی ازدلشون دربیاره اونا پشت سرم کلی دروغ گفتند بعد یکی شون بهم گفت حیف شوهرت که باتو س. ک. س میکنه تازه اونا باید شرمنده باشن نه ما

اسی این یه تجربه که میگم هروقت میبینی داره میره تشویقش کن بره نگو نرو اونجا بعد هم بگو دست خالی نرو یه چیز بخر برا بچه هاش نگاه به دستت می‌کنند باور کن دو سه بار که بگی این طور دیگه نه میره نه چیزی میخره این تجربه که میگم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜