2777
2789
عنوان

به نظرتون کارشوهرم درست چه برخوردی باهاش بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا اصلا دوست ندارم باهاش روبروبشم دوست دارم تیکه تیکش کنم😤😤

بعد دیگران هیچ عکس العملی بهش نشون ندادن ؟ من اصلآ نمیتونم درک کنم راستش جاری ها چرا باید دعواشون بشه... من خیلی با جاری هام خوبم البته خیلی از من بزرگترن ولی واقعا تا به حال از جان به هم کمتر نگفتیم... 

نترس دختر جرات داشته باش دعوا کنه چی میشه

هی خواهر چی بگم ۲۵ سال سنم ببینی میگی این ۳۰ سالش داستان زندگیم رو بگم دلت برام کباب میشه که من چه جوری زن این عوضی شدم کلی کتک خوردم روز ۲۰ عروسیم راهی بیمارستانم کرد خیلی خیلی سختی کشیدم من 😢😢

هی خواهر چی بگم ۲۵ سال سنم ببینی میگی این ۳۰ سالش داستان زندگیم رو بگم دلت برام کباب میشه که من چه ج ...

اگر فکر میکنی حرف های شما تأثیری نمیذاره روشون به نظرم کلا بی خیال شو هیچی نگو... توجه نکن... بزار هر کاری میخواد بکنه.... خودش یک روز میفهمه...

اعصاب خودتو خراب نکن...

به شو هرت بگووو زن وشوهر باید مشت هم باشند نه روبروی هم  باید هوای منو داشته باشی نه این‌ که ب ...

بهش میگم میگه توقهری من که نیستم منم بهش گفتم اگه یه روز تو بایکی قهرکردی حتما منم با اون فرد بیشتر دوست میشم 

بهش میگم میگه توقهری من که نیستم منم بهش گفتم اگه یه روز تو بایکی قهرکردی حتما منم با اون فرد بیشتر ...

لجبازی نکنید با هم... بدتره ... نزار جوری بشه زندگیتون که دشمناتون دوست دارن... سعی کن اتفاقا زندگیتون شیرین باشه تا عذاب بکشن. 

اگر فکر میکنی حرف های شما تأثیری نمیذاره روشون به نظرم کلا بی خیال شو هیچی نگو... توجه نکن... بزار ه ...

الان هی میگه چته میگم هیچی بروی خودم نمیارم چیکار کنم مجبورم 

لجبازی نکنید با هم... بدتره ... نزار جوری بشه زندگیتون که دشمناتون دوست دارن... سعی کن اتفاقا زندگیت ...

جلوی اونا یا بقیه که میگم بهترین زندگی رو دارم که میدونم خیلی حرص شون میگیره اما 

اصلا ناراحتی خودتون رو نشون ندید بی تفاوت باشید. باور کنید بیشتر از همه چیز روشون تأثیر میذاره...&nb ...

ممنون به خاطر راهنمایی تون اما هیچ وقت اون زجر های که بهم داده یا شکنجه های که کرده یادم نمیره همیشه بهشون فکرمیکنم همیشه فکر انتقام هستم نمیدونم چه جوری فراموش کنم 😔😔😔