2777
2789
عنوان

به نظرتون کارشوهرم درست چه برخوردی باهاش بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 88 پست
اسی این یه تجربه که میگم هروقت میبینی داره میره تشویقش کن بره نگو نرو اونجا بعد هم بگو دست خالی نرو ...

من نمیگم که نره من از این میسوزم وقتی که میره مثلا نمیگه برم خونه داداشم باهاش یکم حرف بزنم میگه میرم یه سر به زن داداشم وبچه هاش بزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیگم که نره من از این میسوزم وقتی که میره مثلا نمیگه برم خونه داداشم باهاش یکم حرف بزنم میگه میر ...

بگو برو به سلامت کتش هم بده دستش والا ااا اصلاااااا نگو نرو حساسیت نشون نده نقطه ضعف دادی دستش دو سه بار این کار که میگم لکن بعد یه عمر راحتی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
جدای از تاپیک شوهر من خونه همشون میره تنهایی من هیچ وقت خبردارم نمیشم... چ کیفی میکنن اونا وقتی می ب ...

منم جلوی هیچ کسی  ازشون بد نگفتم فقط پیش خواهرام میگم همین اما  نمیدونی اونا چه قدر میسوزن و پشت سرم چه قدرحرف میزنن

منم جلوی هیچ کسی  ازشون بد نگفتم فقط پیش خواهرام میگم همین اما  نمیدونی اونا چه قدر میسوزن ...

قشنگ میفهمم چی میگی.. خیلی بده شوهرت همراهت نباشه

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

وا دیکته صحیح می کنی

شما همیشه یه گیری ب من میدیا نمیدونم چرا😂

کاش یه پسر بچه ی اروپایی بودم که در دامنه ی کوهای آلپ مشغول بازی بود و  هیچوقت نمی دونست خاورمیانه کجاست...
من خب به بقیه هم گیر دادم بعدش اصلا دوست دارم به همه گیر بدم منم خب دیکتم افتضاحه می خواستم اذیت نشه ...

😂😂

قانع شدم

کاش یه پسر بچه ی اروپایی بودم که در دامنه ی کوهای آلپ مشغول بازی بود و  هیچوقت نمی دونست خاورمیانه کجاست...

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی