2777
2789
عنوان

به نظرتون کارشوهرم درست چه برخوردی باهاش بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 88 پست
بچه های هردومون هستند ولی میگه من اونارو خیلی دوست دارم 

عزیزم شما حس مالکیت تنهایی رو بچه تون دارید ‌‌حتی حاضر نیستید که بگید بچه هامون بهنظرم شما دوست دارید اینطوری ببینید. بهتره که حساسیت و کنار بگذارید چون هیچ کسی نمیتونه حتی بچه ی خواهر برادرش و بیشتر از بچه ی خودش دوست داشته باشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کله برو تو پوزش

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
درحالی که عموهای بچه هام  اصلا برای بچه های من هیچی نمیخرن و اصلاتحویل شون نمیگیرن

خوب رابطتو ادامه یده اما کم باشه اینجوری زیر پای شوهرت نشینن همش بحث داشته باشین 

حساسیتت هم کم کن درستش میشه 

یبینه اهمیتی واست نداره

چه روز خوبیه امروز      مگه نه؟؟  
عزیزم شما حس مالکیت تنهایی رو بچه تون دارید ‌‌حتی حاضر نیستید که بگید بچه هامون بهنظرم شما دوست داری ...

این بیشعور که داره حتا یه بار پسرمو به خاطراین که کفش دختر جاری مو قایم کرده بود کلی زدش

من اگه شوهرم اینکارو کنه خشتکش میکشم سرش بچه خودش از بچه دیگری واجب تر  وعزیزتر نیس بهش بگو اگه بچه های داداشتو دوست داری و برات مهمن مرض داشتی بچه دار شی بچه خودت با عقده ی کم بود محبت از طرف پدر بار بیاد که تو بچه ی داداشتو بیشتر دوس داری 

هیچکاری عزیزم مگر اینکه خودش حالیش بشه، من این همه خودمو به در و دیوار زدم آخرش گفت من مثل اونا نیستم😑با دعوا هم کارت به جایی نمیرسه، البته من با هزاران تلاش تونستم یه تغییری توش بدم گفتم ازین به بعد اگه کسی به بچت داد تو هم بده در غیر اینصورت من راضی نیستم

یکی از جاریام که تو دعوا بهم گفت حیف این شوهر که باتو س. ک. س میکنه خیلی ازشون بدم میاد همه جا میگن که حیف این شوهر که گیر این افتاده درحالی که من از شوهرم خیلی هم سرترم خود شوهرم همیشه میگه تو از من خیلی سری 

نمیتونم اصلا خیلی دروغ پشت سرم گفتن تازه یکم به ارامش رسیدم 

خوب شوهرت ک اینجوری میکنه بازم ارامشت بهم میریزه

پس یه مدت بیخیال باش 

اصلن ب رو خودت نیار شوهرت درستش میشه

چه روز خوبیه امروز      مگه نه؟؟  
مرسی.... احتمالا از قطع رابطه شما با خانواده اشون ناراحته و با اینکار اعتراض خودشون رو نشون میدن... ...

نه نمیشه نوشتم پایین بخون هرموقع یاد حرف جاریم میوفتم اتیش میگیرم