2777
2789
عنوان

تا حالا شده..........

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 65 پست
وااای دقیقا منم قیافه خودمو خیلی دوست دارم ولی از وقتی یادمه یکی از خاهرام ک واقعنم خوشگله پوست سفید ...

بخدا هیچکدومو خونوادم تیپ منو ندارن هیچکدوم موهاشون قد من لختو خوشگل نیست تنها ایرادم لبامه که نازکه ولی شوهرم عاشقشونه.ولی تا دو سال پیش فک میکردم زشت ترینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ولی دوستام می گن تو دیوونه ای اینهمه  درس سخت می خونی چرا نمی ری پزشکی؟می گم از خون بدم م ...

رشته های پیراپزشکی هستن ک خیلی با خون سر و کار ندارن 

درامد خوبیم دارن

به اونا فک کن میتونه اینده خوبی بسازه واست

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
بعضیا خیلی مغزورا با کم محلی بهش ثابت که نظرش برات اهمیت نداره

اصلا دیگه کاری بهش ندارم.از صدتا جملش شاید یکیشو جواب بدم بازم ولم نمیکنه هرکاری میخام کنم یکاری میکنه خراب بشه ب نتیجه نرسه ک بگه تو بدی نمیتونی زشتی. دلم میخاد نباشه دیگه نبینمش انقد بده

من بچه بودم ک مامانم همین کار کرد برگشتم گفتم من مریمم 

وفلانی خودش

اگه قرار بود من مثل اون باشم اسمم نمیشد مریم

دیگه هیچ وقت نگفتن😶

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋
بخدا هیچکدومو خونوادم تیپ منو ندارن هیچکدوم موهاشون قد من لختو خوشگل نیست تنها ایرادم لبامه که نازکه ...

اره منم قدم ازش بلندتر اندامم قشنگ تره اون فقط چون خیلی سفید و چش رنگیه همیشه تو چشه فک کرده از دماغ فیل افتاده 

اره منم قدم ازش بلندتر اندامم قشنگ تره اون فقط چون خیلی سفید و چش رنگیه همیشه تو چشه فک کرده از دماغ ...

توم تیپتو به رخ بکش رنگ‌پوستتم جوری که میگی بد نیست و خوبه پس از خودت دفاع کن نزار عین من خوردت کنن هر چی به زبونش بیاد بهت بگه از ظاهر خوبی که داری کیف کنو دفاع کن

من‌از همه طرف بد بخت بودم😂

مامانمو خونوادش همیشه میشستن از دخترایی که تو عروسی تو جمع های مختلط روسری نمیپوشیدند موهاسونو صفا میدادن یا اونایی که بد حجاب بودن تعریف میکردن

حالا من یکم ارایش میکردم هونواده مامانم پیغام پسغوم میفرستادن که من به خودم نرسم

ولی هیچ وقت بهشون توجه نکردم

من‌از همه طرف ب بخت بودم😂 مامانمو خونوادش همیشه میشستن از دخترایی که تو عروسی تو جمع های مختلط روس ...

خخخخخخخخخخ زیاد حرص نخور

من تازه به این نتیجه رسیدم که بدبخت نیستم