2777
2789
عنوان

تا حالا شده..........

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی به لطف شوهرم الان هیچکدومشونو حساب نمیکنم از طرفی همه خودشونو پایین تر از شوهرم میبینن کیف ...

خوبه شوهرت کنارت هست من هیچ کی رو ندارم خو معلومه احساس تنهایی هم می کنم

.واقعا پشیمون نمی شی

خیلی بهتره اگ کار داشته باشم

تو این اوصاع واقعن فک نمیکنم با درس خوندن ب جایی برسم

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
شاید خوشگل باشی ولی از بس خورد شدی فک کنی زشتی

وااای دقیقا منم قیافه خودمو خیلی دوست دارم ولی از وقتی یادمه یکی از خاهرام ک واقعنم خوشگله پوست سفید چش رنگی موهای بور ولی انقد مغروز و متکبره فک میکنه فقط خودش تکه.من پوستم گندمیه چش ابرو مشکی ولی همش ب من میگه تو سیاهی جلو همه عمدا.بارهاهم بهش گفتم من مشکلی با پوستم ندارم ولی ولی تو روم میگه چ فایده انقد سیاهی   

من رشتم تجربیه ولی از خون می ترسم اگه خدا بخاد می رم نیروی انتضامی

منم تجربیم 

از بچگیم دوس داشتم 

رویام بود

کلاس چهارم اناتومی بدن میخوندم

جهشی خوندم زودتر برسم ب ارزوم

اومدم دهم نمیدونم چی شد دیگ نخوندم

الانم ک یازدهمم داره تموم میشه هیچی ب هیچی 

نصف امسال درگیر ی الرژی مسخره بودم مدریه نرفتم نصف دیگشم ک تعطیل بود هیچی نفهمیدم والا نمیدونم چی میخواد بشه 

ی ماه قبل قرنطینه ب معادنم گفتم من ی ماه مدرسه نیام همه چی خوب میشه درس میخونم الان نشستم خونه هیچی ب هیجی

منم میخواستم برم تیرو انتظامی و اینا خانوادم رصایت نمیدن قدمم یکم کوتاهه 

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
منم تجربیم  از بچگیم دوس داشتم  رویام بود کلاس چهارم اناتومی بدن میخوندم جهشی خوندم زو ...

منم عاشق نیروی انتضامیم ولی ما قبلا می گفتیم داییم مسخرمون می کرد ولی الان پسرش رفته ولی مادر و پدر من نمی زارن من برم من گفتم یا این شغل یا هیچی

ول کن زیاد درگیرش نشو

اخه مگه میشه ی ادم انقد متکبرو از خودراضی حالا درسته خوشگله و کلی خاطر خاه داره ولی دلیل نمیشه ک بقیه زشتن.ی سره در حال مسخره کردن دیگرانه.هیچ کیو قبول نداره.مخصوصا منو انقد کوبونده فک میکنم چقد زشتم در حالیکه زشت نیستم.یعنی هیچ حس خاهری بهش ندارم

منم عاشق نیروی انتضامیم ولی ما قبلا می گفتیم داییم مسخرمون می کرد ولی الان پسرش رفته ولی مادر و پدر ...

اینجا ایرانه خیلی چیزی تو این شغل نیس 

خیلی پیگیرش بودم عموم خودش نظامی بود میگف خوب نیست 

اینده ی چندانیم نداره

اخه مگه میشه ی ادم انقد متکبرو از خودراضی حالا درسته خوشگله و کلی خاطر خاه داره ولی دلیل نمیشه ک بقی ...

بعضیا خیلی مغزورا با کم محلی بهش ثابت که نظرش برات اهمیت نداره