2777
2789
عنوان

حیاطی با الگو یا متری؟

763 بازدید | 6 پست
سلام من میخوام برم انشاالله کلاس خیاطی با توجه به اینکه هیچی از خیاطی بلد نیستم و اینکه یه دختر یکسال و چند ماهه هم دارم به نظرتون خیاطی با الگو برم یا بدون الگو؟کدوم راحتتره ممنون میشم راهنمایی کنین.
من هم میخوام برم کلاس خیاطی و متری یا غیر متری رو نمی دونم ولی متد مولر شنیدم بهتر از گرلاوین هست و طبق تحقیقات من خانم رضایی اموزشگاه تعاون در ستارخان هم بهترین کلاس خیاطیه....لطفا شما هم اگر اطلاعاتی داری بگو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من خباطی بلد نبودم رفتم با الگو به روش مولر ایتالیایی یاد گرفتم خیلی عالیه 1.5 طول کشید

از کرج میامدم تهران کلاس الان تموم کردم حالا برای خودم یه خیاط حرفه ای شدم هر مدلی میدوزم

تازه پرو هم نمیکنم تا این حد دقیقه

موفق باشید
همسرم بهترینم و دختر نازنیم با تمام وجود میپرستمتان