2777
2789
عنوان

انگار بجای من اون زاییده

334 بازدید | 29 پست

دیگه دارم کم میارم از وقتی پسرم دنیا اومده کلا زندگیمون تعطیل شده انگاری.180درجه فرق کرده.از وقتی جواب ازمایش بارداریم اومد نزدیکم نشد خدا شاهده حتی یه بار دلیلشم این بود خیلی وقته منتظر نی نی هستیم نمیخوام اتفاقی بیوفته.الانم نزدیک سهماهه دیگه نتونستم منتظر خودش باشم اخرش پرسیدم الانم دلیلش بچه است  من نمیدونم .ب.غ.ل.یا  ب.و.س چه ربطی به بچه داره

شوهرای شما هم اینجوری بودن یا فقط مال من اینجوری با اراده است

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این حد نبوده، ولی جدیدا مثل این ک مردا افسردگی بعد زایمان میگیرن 

مدل جدیده .میگه با بچه.میگم خب قدیما تو یه اتاق با چند تا بچه میگه اون قدیم بود.میگم خب ما الان دو تا اتتق داریم میتونیم بریم اتاق دیگه .میگه فعلا بزار یکم بزرگ بشه میگم خب کی چند ماه میگه بیخیال فعلا صبر کن.من به محبتش نیاز دارم ولی انگار جاهامون برعکس شده

چطوری پس ببخشید شوهرتون ارضامیشد ؟،وای من بخاطراینکه نیازشوهرم شدیده بچه نمیارم میگم نمیتونه تحمل کن ...

تحمل کردیم دیگه هم من گرمم من شوهرم

گاهی با معاشقه بدون دخول تخلیه میشد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم دنبال دلیلش بگرد ....بعدم افسردگی بعد زایمان مختص اقایونم هست اتفاقا ....

دلیش میگه بچه..چجوری بگردم وقتی حرفی نمیزنه