2777
2789
عنوان

همسر خوب آیا وجود داره؟🤔😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 128 پست

وجود داره همینجوری ک تو افرادی ک در روز با اونا سرو کار داریم خوبو بد هستن خداکنه ی همسر خوب براتون پیدا بشه اگه خودتونم خوبید البته

انسان خوبی باش ولی وقتت رو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂️الهی یهویی همونی بشه ک دلتون❤میخواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همسر من

اگ هم زن هم‌مرد مراقب خط قرمزا باشن حرمتارو نگه دارن دل هیچ کدومشون نمیشکنه اذیتم نمیشن 

خیلی خوشحالم نفرسوم رابطمون ثمره عشقمونه دخترمونه👨‍👩‍👧🧿

بعله من يك خوبش رو دارم كه دوس پسرمه رفيقمه عشقمه

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
خودتونم تقصیرایی داشتید ک اذیت شدید همشو نندازید تقصیر شوهر

از روی چی قضاوتم میکنی؟؟

اصلا میدونی چیا کشیدم 

درسته اشتباهم این بود که کتکم زد وبه خونوادم پنج سال تمام نگفتم وقایم کردم آخرشم با تهمت و دروغ ونامردی بدرقه ام کردن 

ببین همیشه دو طرف مقصر هستن حالا کمتر بیشتر داره

یه وقتا در برابر بعضی رفتارها بعضی خانمها بلدن چطور با سیاست رفتار کنن

گرچه منم بلد نیستم

ولی درهرحال همون طور که بین مردها خوب و بد هست بین خانمها خوب و بد هست

بعضی ها هم یاد نگرفتن شوهر بودن باید چطور باشن سواد رابطه ندارن

ولی از قدیم گفتن زن خوب مثل دایناسور نسل من قرص شده

مرد خوب مثل پری دریایی همیشه افسانه ای بوده

هستن ولی خستن

حال ازدواج ندارن

مفت براش گیر منو شما میفتن گل

راپونزه ام همون راپونزل..اجی کوچیکشم.☺اونی که میخوادت شیطانم که باشی ازت یه فرشته میسازه که پات بمونه اما کسی که نمیخوادت فرشته هم که باشی ازت ابلیس میسازه ک رهات کنه..یه زمانی فکرمیکردم بدترین چیز تو دنیا تنها موندنه اما بدترین چیز اینه ک با کسی باشی که بهت احساس تنهایی میده..      ای که گفتی دل بده تا باشمت آرام جان???دل به غم هایت سپردم نیست آرامم هنوز..
مخالفم بعضي از مردا واقعا بدذاتن و هرچقدر هم بهشون خوبي كني، متوجه نميشن

نمیدونم چرا بعضیا وقتی خبر ندارن از دردام قضاوت میکنن

درسته تو دعوای زن وشوهر هردو مقصرن اما اینکه کتک بزنی مدام وتهمت بزنی وبی حرمتی کنی هیچ زنی نمیتونه تا آخراینارو تحمل کنه

خيلي سعي كردم يه همسر خوب پيدا كنم تو اطرافيان  كه انگيزه بگيرم و در برابر ازدواج انقدر گارد نگيرم 

هر چي گشتم ديدم اصلا زوج خوشبخت پيدا نميكنم و مجردامون اوضاع بهتري دارن 😐هيچي ديگه الانم تصميم دارم به همين روش زندگي ادامه بدم 

جدا اَز اينا معلومه كه همسر خوب هست 

همه اخلاق و خصوصيت بدم دارن ولي مهم اينه خوبياشون انقدر زياد باشه كه بدي به چشم نياد و تمام تلاششون براي رفع مشكلشون بكنن 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

خدا به هیچکدومتون مرد بچه ننه قسمت نکنه فاجعس

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

مهم اينه قبل ازدواج واقع بين باشيم و چشمامونو باز كنيم و صرفا بخاطر اينكه ازدواج كنيم جواب مثبت نديم 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد