2777
2789
چیزی نمیشخ بینمون پس ؟ کی فراموشش میکنم پس ؟چرا باب میلم نمیشع؟ همیشه افسزدم من ،فک نکنم هیچ وقت شاد ...

الان نه ولی اگه صمیمی بشین لحظات خوبی رو با هم تجربه میکنین که طبیعیه تو همه روابط هست

فراموش کردنشم بعد ۱ ماه خیلی برات کمرنگ میشه و آروم آروم بهش بی حس میشی 

ببین حس میکنم اگه خودت بخوای میتونی انقلاب کنی تو حال و احوالت

مثبت فکر کن و یه هدف واسه خودت مشخص کن و واسش بجنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نه ولی اگه صمیمی بشین لحظات خوبی رو با هم تجربه میکنین که طبیعیه تو همه روابط هستفراموش کردنشم ...

بنظرت حست به این میره بیشتر ک اون از زندگیم حذف میشه یا یه جوری باز روبه رو میشم وارتباط میگیریم؟

کلا از بچگی ناراحتم 😂😂نمیدونم چرا والا همش دارم کتاب میخونم چرا چمه ،روز به روز پوچی نژدیک تر میشم ...

اره راهتو پیدا میکنی و خیلی طول نمیکشه

یه سر و سامونی به موهات و چهره خوشگلت بده موهاتو بباف لباس قشنگ بپوش فردا و فکر کن ببین چی کم داری و چی خوشحالت میکنه

خوب میشی من مطمئنم

الان نه ولی اگه صمیمی بشین لحظات خوبی رو با هم تجربه میکنین که طبیعیه تو همه روابط هستفراموش کردنشم ...

دانشگاه وخوابگاه چطور پیش میره ؟ خیلی مظطربم 

از نظر بقیه چطور دختری بنظر میرسم اگه برم ؟

پسرا کراش میزننن؟ یا دوست صمیمی پیدا میکنم ؟

من اصلا تو اجتماع نبودم ولی گاهی کنترل خوب به دست میگیرم وگاهی عین بچه ها میشم ،برای همین مضطرب میشم ک امروز خوب عمل میکنم یا بد

اول حالت خوب میشه و بعد تصمیم میگیری که بمونه

من چی گل

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

اول حالت خوب میشه و بعد تصمیم میگیری که بمونه

یعنی چی ؟ یعنی من تصمیم میگیرم ک بمونه ؟ 

اخه اون کسی بود ک فقط چت میکردیم وبعدمدای دیگه پیام نداد 🥲منم دیگه ندادم ،هرچند خیلی نگذشته 

بنظرت اون چطور ادمی بود ؟ انگار هیچ وقت خودشو درست نشناسونده بود به من 

دانشگاه وخوابگاه چطور پیش میره ؟ خیلی مظطربم از نظر بقیه چطور دختری بنظر میرسم اگه برم ؟پسرا کراش می ...

خوب پیش میرن اونا

مضطرب نباش حل میشه هر چی که هست قول میدم

یه دختر آروم و مهربون که آزارش به کسی نمیرسه

بله کراش میزنن روت و دوست صمیمی احتمالش کمه ولی اگه پیدا کردی جون جونی میشین باهم 

اصلا استرس نگیر همه گاهی روزا خوبن گاهی بد و اجتماع هم بد شده تقصیر تو نیست

آدم خوبی هستی عزیزم مراقب قلبت باش و به هر کسی اونو نده