2777
2789
عنوان

همسر خوب آیا وجود داره؟🤔😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 128 پست
میدونید تلاش میکرد اما چون خیلی دهن بین بود اطرافیان نمیذاشتن وگرنه خیلی میتونست مرد ایده آل باشه&nb ...

خودتو بکش بالا. خلایق هر چه لایق. شاید خدا بهترشو برات در نظر داره. استعداداتو شکوفا کن. تلاش کن موفق بشی. بذار یه روز به جایی برسی که حسرتتو بخوره. دل پاکی داری خدا کمکت میکنه 😍

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
👏👏👏👏

❤🌹❤

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو بکش بالا. خلایق هر چه لایق. شاید خدا بهترشو برات در نظر داره. استعداداتو شکوفا کن. تلاش کن موف ...

فدات بشم ممنون تو تاپیکم بودی وپای دردام نشستی خدا حاجت دلتو بده بحق حضرت علی اکبر عزیزم.

میدونی برای این دلم میسوزه که ینفر از اطرافیانش کمکش نکرد زندگیشو حفظ کنه وخودشو تو چاهی که اونا کندن انداخت هنوز نمیدونه توچاهه خیلی دیر متوجه خواهد شد زمانی که آب ها از آسیاب بیوفته وبفهمن صیغه طلاقمون جاری شده وهمه میرن سرخونه زندگی خودشون وپیش خانوم وخانواده خودشون این خودشو آواره کرد 😔منم همینطور😔 نمیدونم چرا نخواست بفهمه که زندگیشو ازهم پاشیدن و وقتشه بخودش بیاد بالعکس یه حرفایی زد که خدا میدونه چه دردی برام داشتن.

فدات بشم ممنون تو تاپیکم بودی وپای دردام نشستی خدا حاجت دلتو بده بحق حضرت علی اکبر عزیزم. میدونی بر ...

قربونت مهربون 😘

کاملا با نظرت موافقم. اما واقعا زندگی با این آقا که همچین خانواده ای داره فاجعه اس. حیف تو با این شعور و کمالات که عروس همچین خانواده ای بشی...

به حکمت خدا اعتماد کن... شنیدی میگن عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد؟؟ شما تو اون شرایطی. خودتو اذیت نکن. شوهری که زنشو ول کنه به خاطر حرف خانواده اش ارزش اینهمه غصه توردن رو نداره... بذار بره ور دل خانواده اش. عشقتم براش احترام قائلم اما از دلت بیرون کن که فقط عقب نگهت میداره از پیشرفت. مثل خودش بی تفاوت باش عزیزم. عمرتو حروم نکن ❤

قربونت مهربون 😘 کاملا با نظرت موافقم. اما واقعا زندگی با این آقا که همچین خانواده ای داره فاجعه اس ...

باور میکنی بعد اینکه اومدم خونه بابام تو درسام پیشرفت کردم ومدرکمو گرفتم.حتی به خدا هم نزدیک شدم.

قبلا خیلی افت داشتم یعنی انقدر حرف خاله زنکی بود تو زندگیم که انرژی نداشتم درس وامتحان بخونم.جدایی یه مرحله سخته امیدوارم تواین امتحان خدا هم قبول بشم. من وجدانم راحته چون هرچی که تونستم انجام دادم تواین یسال واسطه فرستادم خودم رفتم بهش پیام دادم منتظرموندم چهارماه اولو بیاد دنبالم اما خبری نشد ومنم مراحل قانونی رو شروع کردم.من تلاش کردم اما اون یه قدمم برنداشت برام..😔

خودت خوبی که منو خوب میبینی عزیزم ❤😘

باور میکنی بعد اینکه اومدم خونه بابام تو درسام پیشرفت کردم ومدرکمو گرفتم.حتی به خدا هم نزدیک شدم. ق ...

آفرین دختر خوب... این روحیه اتو خیلی دوست دارم. کار خوبی کردی برای زندگیت جنگیدی...خسته نباشی عزیزم. اونم ولش کن بذار با خانواده و جهالتش خوش باشه. هر چیزی لیاقت میخواد به خدا... بازم ادامه بده درستو مدرکتو بگیر. موفق باشی ❤

آفرین دختر خوب... این روحیه اتو خیلی دوست دارم. کار خوبی کردی برای زندگیت جنگیدی...خسته نباشی عزیزم. ...

درسته عزیزم زندگی جریان داره وباید ادامه داد هر ازگاهی سخت میشه برام اما نباید بزور یچیزی رو خواست ازخدا.

ممنونم بهم روحیه دادی خیلی خوشحالم که کاربرایی هم هستن مثل شما که آدم راحت میتونه درداش رو بگه خیلی ممنون که هستی 🌷😍☺💖شماهم موفق باشید🌻🌸🌸🌸🌸

درسته عزیزم زندگی جریان داره وباید ادامه داد هر ازگاهی سخت میشه برام اما نباید بزور یچیزی رو خواست ا ...

واقعا... خوشحال شدم از آشنایی با شما. کاری داشتی در خدمتم. مراقب خودت و خوبی هات باش. خیلی ممنون  مهربون.بهترین ها رو برات آرزومندم گلم 🌹😘