2777
2789

خانوما من قبلا زیاد شیرینی درست میکردم و بلدم اما دو سالی میشه که درست نکرده بودم حالا امروز اومدم از بیکاری درست کنم نمیدونم چرا خیلی خیلی خشک و سفت شده،همه چیش هم طبق دستور ریختم و اینکه قبلا درست کرده بودمش این طور نمی شد

#وانیلی 



روغن جامد 75گرم 

آرد 125گرم 

سفیده تخم مرغ 35گرم 

پودر قند 45گرم 

وانیل 1/4قاشق چایخوری


پودر قند و روغن را بزنید تا کرم رنگ و لطیف شود سپس سفیده و وانیل را اضافه کنید 

و مخلوط کنید 

آرد را کم کم اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود 

سپس مایه شیرینی را درقیف با ماسوره شکوفه ریخته و در سینی قیف بزنید 

در فر 180درجه گرم شده 

به مدت 10تا15دقیقه قرار دهید 

بعد از خنک شدن با پودر شکر و مارمالاد تزیین کنید

البته من روغن جامد نداشتم مایع به همون اندازه ریختم ممکنه از اون باشه؟

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن مایع تو شیرینی ها جایی نداره. دستورت درسته

یعنی کلا به خاطر روغن مایع سفت شده؟؟من که کلا روغن جامد استفاده نمیکنم دردسره که هر سری به خاطر چند گرم  

روغن حیوونی جامده بریزم بد میشه؟؟؟

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز