2777
2789

اول ازهمه بگم که برادرشوهرم ومادرشوهرم ایناتهرانن ماشهرستان ولی خواهرش واونیکی برادرش اینجان

اینا هرسال میان شهرمون وعرسالم دعوتشون میکنیم اونم مفصل غیر از روزایی که میموندن خونمون وی ماه کامل خونوادش خونمون بودن

حالا امسال ب خاطرکرونابرادرشوهراینارو که ازتهران اومده بودن(درکمال بیفرهنگی) دعوتشون نکردیم!

شوهرم میگف دعوت کنیم(همینی ک همش قرنطینه قرمتینه میکرد وماه هاست پاشونذاشته خونه اقام)

منم گفتم نه دعوت نمیکنیم مگه اونا وقتی رفتیم تهران وتازه عروس بودیم دعوتمون کردن؟ حتی تعارف نزدن الکی!

حالا خواهرشوهرم بام سرد شده (چون اون بودکه ب شوهرم گف دعوتشون کنید شوهرمم گفته بود باشه فقط بذارب فاطمه هم بگم) حالاکه دید خبری نشده فعمید من نذاشتم خیلی بام سردشده

منم ب ی ورم گرفتمشون چون شوهرمم خونوادمو ب ی ورش گرفته

بهترين كارو ميكني

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذار سرد باشه به جهنم , انقد بدم میاد خودشون کاری نمیکنن ولی از آدم انتظار دارن , یاد خودم افتادم که هیچکدومشون نه پاگشا کردن برام نه دعکت کرذن اما خودشون انتظار دارن همش براشون مهمونی بگیرم

کار درست کردین  ک دعوت نکردین بخاطر کرونا

اما کاش همسرت تماس میگرفت ب داداشش و شرایطو میگفت

چقد بده ک ب خونواده هم احترام نمیزارید

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊