2777
2789
عنوان

وکیل بودن هم عالمی داره

70 بازدید | 12 پست

فکر کن!

صبح بلند میشی

خوشتیپ میکنی

عطر میزنی

میری واسه دعوا

تازه پولم میگیری😀✨️

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

خواستگار وکیل دارم موندم چ کنم 🙂😂

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگار وکیل دارم موندم چ کنم 🙂😂

شغلیه که اعصاب نمیزاره

البته خودم وکیل نیستم اما اینجوری شنیدم

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

اصلا از این تعریف خوشم نمیادکی گفته میریم برا دعوا!؟

قرار نیست بزنید هم رو له کنید که!

دعوا نه از اون نظر که شما برداشت کردید

فقط همین!!!!صبح تا شب پشت تلفن سر و کله بزنیصبح تا ظهر پله های دادگاه بالا پایین کنیبعد از ظهر بری ش ...

منظورم نبود که شغل راحتیه

اتفاقا فرسایش بالایی داره

یه کاربری اینجا شوهرش وکیله

انگاری اسممون پاره شده و فقط ایشون از آسمون افتاده 

اینقدر پز میده که نگو

رفته بود شمال 

تاپیک زده بود بیاین عکسای شمال رو ببینین فقط از داشبورد و فرمون ماشین شون عکس گرفته بود 

وقتی اعتراض مردیم پس کو عکسا 

گفت بی لیاقتی ماشین رو‌نمی بینی

یه کاربری اینجا شوهرش وکیلهانگاری اسممون پاره شده و فقط ایشون از آسمون افتاده اینقدر پز میده که نگور ...

ندیده بودمش تا حالا