2777
2789
عنوان

در جواب 4565nanaz

193 بازدید | 18 پست

45 روزه زندگی برای من جهنم شده...شما یه ویس وفیلم میبینین تمام...ولی من کار هر روزمه از 7 صبح بیدارم تا 4 صبح...زندگیم بهم ریخته..مدام باید فیلم بگیرم ..تمرین حل کنم عکس وفیلم بگیرم ..تکلیف بررسی کنم ازمون تصحیح کنم....هر شب گزارش بدم به مدیر...جواب اشکال بچه هارو با فیلم وویس توصیح بدم...بشینم پای دلتنگیاشون..دلداریشون بدم

بعد شما از این الفاط استفاده کردی به خدا با 40 سال سن بغضم ترکید دلم شکست....ظلمی که به ما میشه رو فقط خودمون میفهمیم وشما همیشه در برابر ما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون قفل کردی اینجا برات گذاشتم منطورم به شمای نوعی نبود...به تمام اون عزیرانی که این روزا اینطور نا ...

غصه نخور عزیزدلم اینجا اکثرا همینجورین فکر میکنن چون مجازیه راحت میتونن دل بشکنن و رد شن💔

چون قفل کردی اینجا برات گذاشتم منطورم به شمای نوعی نبود...به تمام اون عزیرانی که این روزا اینطور نا ...

الهی عزیزم من دست بوس شما معلمای دلسوزم چون موفقیت الانم رو نتیجه زحمات شما معلم های عزیز میدونم.

InTerStellAr 

ما که اول و اخر هر چی داریم از شماست

اگه دانشگاه قبول شدیم 

اگه داریم پیشرفت میکنیم همش به خاطر زحمات شماست

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤

حالا یکی مثل شما اینجوریه... آجی منم کلاس دومه هرچی به معلمشون گفتن بیا تو گروه ما خونمون به بچه هامون درس میدیم فقط میخوایم شما باشین ک راهنمایی کنید گفت برین شبکه آموزش ببینند کافیه آخرش نیومد

من الهی بگردم دور تمام اون دبیرای دلسوزی که این روزا کارشونو ۱۰۰برابر کردن

ی سریام ک بیخیالن

بازم وظیفشون نیست

عاشقتم خانوم گلی دلت نشکنه از هیشکی 

یه سریا حسادت امونشون نمیده که خون برسه ب مغزشون

دلخور نشو

ادم مریض زیاد هست تتو جامعه

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞

عزیزم ما وطیفه ی خودمون انجام میدیم...ومنتی سر کسی نداریم چون حقوق میگیریم..ولی من شخصا عاشق شاگردامم..دوستشون دارم...شنیدن این حرفا سنگینه...اشالله در اینده درک میکنی الان من چی میگم

من الهی بگردم دور تمام اون دبیرای دلسوزی که این روزا کارشونو ۱۰۰برابر کردن ی سریام ک بیخیالن بازم ...

ممنونم عزیرم..امشب دختر 5 سالمه با گریه خوابوندم تا بتونم فیلم صبط کنم..دلم خیلی گرفته...روزا خییییلی سخت میگدره..ولی یه عده فکر میکنن ماتعطیلیم وراحت

ممنونم عزیرم..امشب دختر 5 سالمه با گریه خوابوندم تا بتونم فیلم صبط کنم..دلم خیلی گرفته...روزا خییییل ...

عزیز مایید شما🙁❤

خواهش میکنم ناراحت نباشید دیگه همه رو به خاطر 

س و سال کم و خامی و به بزرگی خودتون ببخشید

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤