2777
2789
عنوان

سلام خانما یه کمکی به من بکنیید

191 بازدید | 29 پست

نمیدونم از کجا شروع کنم یه کسی با منو شوهرم لج کرده منم یه چیزایی رو میدونم که اگه بگم ما تبرئه میشیم در نظر اون آقا و مقصر اصلی رو میشه به نظرتان این کارو بکنم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خیلی برات مهمه که این آقا لج نکنه ؟و آیا ارزشش رو داره دست مقصر رو کنی ؟ به همه جوانبش فکر کن بعد تصمیم بگیر الان ما نمیتونیم راهنمایی درست بکنیم چون از جریان خبر نداریم بنظرم میتونی بگی حقیقت رو ولی مثلا نگو فلان شخص خاص گفته که دعوا و کدورت پیش نیاد 

خدایا تو بساز.  تو بسازی  قشنگتره.....  منتظر معجزتم  خدایا  کمکم کن . به امید آزادیم از این زندان لعنتی ‌..... 
از نظر اون آدم دیگه

خوب اگه گوش شنوا داره بش بگید اگه منطقی نیست حرفاتونو شاید قبول نکنه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
خوب توضیح بده گلم

این آدم فامیله بعد زنش حسودی شوهر منو میکنه خوب شوهرش هم روی منو شوهرم حساس شده که زن طرف شوهر منو دوس داره در حالی که اصلا اینجوری نیس و خیلی چیزهای دیگه 

بخدا خسته شدم از تهمتهاش نسبت به شوهرم

بگو چرا بخاطر یه نفر دیگه شما باید زجر بکشی اگه ضرری برای زندگی خودت نداره بگو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اصلا براش مهم نیس رسوا شدنش 

مادری پدری کسی نیست کمک تون کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ