همه کارای خانوادش رو دوششه دارو دکتر و خرید و کشاورزی و... همممه چیز سه تا برادر دیگه هم داره هیج کدومشون هیچ کاری نمیکنن هزار تومن خرج نمیکنن خونشون بغل پدرشونه عین خیالشون نیست.... مادر شوهرم همه کارهارو از شوهرم میخواد شوهرم همه پولاشو خرج کرد این ماه براشون گفتم مبل بخریم میگه ندارم میگم پالتو میگه ندارم میگم آرایشگاه میگه فعلا ندارم خودمون مستاجریم هزار تا قسط داریم تازه بچه دار شدیم هنوز براش لباس زمستونی نخریدم. دارم منفجر میشم این ماه 50میلیون براشون خرج کرده اونام ندارن پس بدن من خودم هزار تا کم وکسری دارم بخدا☹
اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمیماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو برای پس انداز طلا بخر، بگو به نیت خونه دارشدن میخرم
خیلی شرایط سختیه
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
قهرکن باهاش حرف نزن اخم و تخم کن محلش نده تا بفهمه بابا شماها هم نیاز دارین پول میخایین! بگو تو که میهاسی خرج خونوادتو بدی چرا زن گرفتی؟ والا چراغی که به خونه رواس به مسجد حرومه..
حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه 🚶♀️🚶♀️🐈⬛
من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره
شماهم هروقت حقوق گرفت تا چاله نکندن شما بگیر خرج کن خرجای الکی بریز و بپاش کن داعم مهمون دعوت کن اصلا و به هیچ عنوان خسیسی و قناعت نکن براش ۲ـ۳بار که رفت زیر قرض میفهمه
نباید با این شرایط میذاشتی بچه دار شی، تا کی میتونی ب این وضعیت ادامه بدی شوهرت خودش دلش میخواد ک خرج کنه و ت هم هیچ کاری نمیتونی کنی،تا کی میخوای ندارم ندارمای شوهرتو تحمل کنی و ب چشم ببینی برا خانوادش کرور کرور خرج میکنه