2777
2789

دوستان.دیب متنی در مورد علائم وجود جن در خانه مسخوندم.بعضی علائم در خونه ما هست.دیشب تو خواب احساس کردن لبم داغ شد که بیدار شدم.الانم میخواستم این موضوع رو به همسرم بگم یه چیزی تو ذهنم میگفت این موضوع رو نگم.میشه که واقعا چیزی تو خونه ما وجود داشته باشه؟😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بودن علائمش بگو

‍ 💥نشانه های وجود جن و موجودات غیر ارگانیک در خانه یا محل کار:

۱- خواب های وحشتناک وتکرار خواب ها و دیدن روح و اجنه و در خواب یا تکان نخوردن دست و پا و بدن بعد بیداری در نیمه های شب

۲- نگاه کردن و خیره شدن ناخوداگاه در زمان طولانی به جایی از اطاق بدون اینکه پلک بزنید یا به چیزی فکر کنید

۳- جا به جایی یا گم شدن اشیا و کم شدن نمک یا غذا در جای خود

۴- شنیدن صدای پا از سقف یا باز شدن ناگهانی در یا پنجره

۵- دیدن گربه سیاه که رنگ خالص سیاه دارند در خانه یا اطراف خانه

۶- سر و صدای حیواناتی مثل سگ خانگی به سمت دیوار یا در خانه بدون اینکه چیزی را ببینند یا صدایی شنیده باشند

۷- دعواهایی بین خانواده در حد جنون و درگیری شدید بدون هیچ مقدمه

۸- گریه های شدید و ترس شدید ناگهانی نوزاد یا کودک در موقع خواب یا شب

۹- صدای ضربه زدن به در یا به پنجره بدون اینکه شخصی در پشت آن باشد

۱۰- دیدن انسان هایی با پاهایی برعکس یا شبیه سم یا شخصی با چادر سفید یا بوی بسیار بد در اطراف در ، هنگام ورود بعضی از اجنه

۱۱- سرد شدن ناگهانی و كاملا محسوس هوای اطراف انسان . جن ها همیشه انرژی اطراف خود را جذب میكنند و این باعث از دست رفتن دمای اطرافشان میشود
۱۲- گم شدن پی در پی وسائل خانه و پیدا شدن در جایی كه انتظارش را ندارید

۱۳- صدای همهمه ، شادی و یا عزا . شنیدن صداهای دسته جمعی ، شیون و زاری و یا صدای خوشحالی و كل كشیدن خانمها در بیداری

۱۴- قلقلك دادن كف پا هنگام دراز كشیدن . بیشتر جن ها به قلقلك دادن كف پای انسان علاقه دارند
۱۵- صدا زدن اسم شخص هنگامی كه در خانه كاملا تنهاست ، این نشانه باید در بیداری كامل باشد و در هنگام خواب ، مستی و هنگامی كه انسان تحت تاثیر مواد مخدر باشد به هیچ عنوان نشانه نیست

۱۶- قرمز شدن چشم و تغییر حالت صورت به طوری كه نگاه انسان در آن حالت در دیگران ایجاد ترس كند ( البته این علامت فقط در بعضی افراد مشاهده میشود )

۱۷- دیدن چهره ی یكی از اعضای خانواده در یك لحظه هنگامی كه آن شخص در خانه نیست . به طور مثال زنی در خانه تنهاست و شوهرش در شهر دیگری در ماموریت به سر میبرد و یك لحظه شوهرش را می بیند كه از اتاقی به اتاق دیگر می رود و پس از آن تازه بخاطر می آورد كه اصلا شوهرش در جای دیگری است

۱۸- ظاهر شدن كبودیهای شدید یا چنگ گرفتگی روی بدن بدون هیچ دلیلی . این علامت در صورتی یك نشانه محسوب می شود كه شخص كاملا سالم بوده و دچار هیچ بیماری روحی و روانی نباشد