2777
2789
عنوان

یه دوست دارم دیوونه...

335 بازدید | 38 پست

یه بار با یکی دوست شده فامیل بودن بعد عکس فرستاده بعد سر یه چیز الکی به خاطر لباس پوشیدن دعوا کردن اومدن کات کنن پسره می خواست عکساشو پخش کنن بعد رفت به مامانش گفت سیمکارتش رو شیکست 

دوباره تو محرم با یکی دوست شد ما می رفتیم مدرسه امتحان می دادیم اون  زود تر می داد می رفت پیش اون که پیش هم باشن بعد همسایه هاشون دیدن ازشون عکس گرفتن به مامانش نشون دادن مامانش گوشی و هر چیکه میشه ارتباط داشتو جمع کرده

خودشم افسرده شده نمی دونیم چی کا کنیم

بعضی اوقات ادم کاری نکنه مفید تره ..دوستت مدرسه ایه،با رفاقت به خودش،ضربه می زنه .بذار خانوادش کنترلش کنن.شما هم نصیحتش،کن.

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی اوقات ادم کاری نکنه مفید تره ..دئستت مدرسه ایه،با رفاقت به خودش،ضربه می زنه .بذار خانوادش کنترل ...

اخه مامانش سر قبلی تذکر داده بود از این کارا کنه دیگه باهاش مدارا نمی کنه

بعدش ما با چی کمکش کنیم وقتی حتی زنگم نمی شه زد

اخه مامانش سر قبلی تذکر داده بود از این کارا کنه دیگه باهاش مدارا نمی کنه بعدش ما با چی کمکش کنیم و ...

کاری نکن ...برو خونه شون ی استکان چایی بخور،ببینش تنهاش نذار ولی برای شیطنت بهش کمک نکن .چه خبره هنوز درستون تموم نشده .اینجا عبرت نمی گیرید پسرا فقط سواستفاده می کنن همین.

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
واقعا که چقد فرهنگمون ضعیفه دختر بنده خدا نوجوونه میخواد شیطنت کنه مامانش جای اینکه مراقبش باشه این ...

این خوبه من بابام با اینکه من الان 18 سالمه گوشی نمی گیره می گه خوب نیس ولی الان خودش واتساپ و تلگرام و اینا رو تو لب تاپ نصب کرده 

ابنا علاوه بر اینکه خودشون رو اذیت می کنن مار وهم تو هچل می ندازن

کاری نکن ...برو خونه شون ی استکان چایی بخور،ببینش تنهاش نذار ولی برای شیطنت بهش کمک نکن .چه خبره هنو ...

من خودم اصلا حرف نمی زنم با پسرا یه جوری انگار دعوا دارم باهاشون 

حتی با پسر دایی و پسر خاله هام حرف نمی زنم

این دوست داشتن نیست هوسه.زمانی میتونه بگه دوسش دارم که زیریه سقف برن  وقتی دخالتها،خیانتها،پرخاشگریها،دروغگوییهاوپنهانکارییها،وخیییلیییی موارددیگه روتوزندگی دیدانوقت میتونه درباره دوست داشتن حرف بزنه.متأهلاتودوست داشتنشون موندن چه برسه به این.

این خوبه من بابام با اینکه من الان 18 سالمه گوشی نمی گیره می گه خوب نیس ولی الان خودش واتساپ و تلگرا ...

منم اینجوری بودم سر گوشی همیشه دعوا داشتیم 

ولی روحیه هرکسی متفاوته من اون موقع اونقدرا شیطون نبودم واس همین اذیت نمیشدم بدون گوشی ولی بعضیا شیطونن باید اجازه بدن توی سن کم تجربه هاشونو بکنن بعدا عقده ای نباشن و اروم شن. 

من عقده ندارم تازه کاری ندارم با گوشی

میدونم منم میگم بعضیا زیاد شیطون نیستن مثل شما.

خودمم این سن بودم شیطون نبودم سرم تو درسم بود

ولی اگه دختری شیطونه نباید اینجوری محدودش کنن

اگه مامانش دلسوزشه باید اونقد باهاش رفیق باشه که خودش بیاد از پسرا واس مامانش تعریف کنه و اونم نظارت کنه روابطشو نه که همش بزنه تو سرش و محدودیت و...

حقم داره افسرده شه