2777
2789
عنوان

یه دوست دارم دیوونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانش باهاش صمیمی باشه، درک کنه دخترش جوونه الانم دهه ۴۰ نیست. بره با طرف دخترش حرف بزنه مراقب باشه ...

صمیمیت رو قبول دارم اما حمایت تو روابط غلط وسن پایین رو خیر

واقعا دوره ی بدی شده وسخت

صمیمیت رو قبول دارم اما حمایت تو روابط غلط وسن پایین رو خیر واقعا دوره ی بدی شده وسخت

دقیقا چون دوره بدی شده من میگم مادرا باید با بچشون صمیمی باشن هرچی باشه بدونی بچت داره چیکار میکنه بهتره تا زیرزیرکی کارشو بکنه و ازش سواستفاده بشه

مرسی عشقولآتم😘

خونه رو به روی مدرسمون یه پسر هست هم سن ما بود سال اول دبیرستان بودیم پسره سر به زیری بود اصلا سرشو نمی اورد بالا این دوست ماهم قفلی زد رو این یک سال طول کشید تا سربه راهش کرد😂دیگه پسره هرکی رو میبینه بهش زل میزنه برای امتحان های پایانی یاهم رفیق شده بودن هرصبح تو راه میدیمشون دارن باهم بستنی میخورن میان رابطه اشون خوب بود و خواهرزاده یکی از دبیرامون بود اسمشم امیرو بود تا وقتی اینا خوب بودن ماهم نمره الکی میگرفتیم چون دبیر لیست اسامی رو میبرد خونه گاهی اوقات اونم نمره الکی میزد برامون تا وسطای سال دوم رابطه ای ایناخراب شد پسره دیگه هر دختری میدید بهش شماره میداد ک اتفاقا دوستمم یه بار دید بعد کلی گریه دوباره باهاش ادامه داد سال سوم پسره با یکی دیگه رفیق شد ولی همچنآن دوست روانی ماباهاشه خودمون روکشتیم تا بهش بگیم راهی ک مبری غلطه ولی حالیش نمیشه

از رابطه اینا کل مدرسه خبر دارن حتی مدیرمونم میدونه خنگ نمیفهمه ابن کارا اشتباهه میدونی وقتی یک نفر عاشق میشه دیگه نمیشه حقیقت بهش بفهمونی چون هم کور هم کر  اخرش چ فیلسوفانه گفتم😂

بخند! کہ ماه رقیب میخواد.