2777
2789
عنوان

یه دوست دارم دیوونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 38 پست
اخه نمی دونم چی بگم به نظرم بیشترین اشتباه مال دوست خودم بوده

دوستت طبیعیه هرکسی یه روحیه ای داره بعضیا شیطون ترن.

تو رابطتو باهاش کم کن چون معلومه خیلی متفاوت هستین کمکیم نمیتونی بهش بکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت طبیعیه هرکسی یه روحیه ای داره بعضیا شیطون ترن. تو رابطتو باهاش کم کن چون معلومه خیلی متفاوت ه ...

من فرقم خیلی زیاده من چادر می پوشم بیرون نمی رم باهاشون ولی شیطونیام و اذیتام تو خونه وکمی تو مدرسه هست بیرون جدی برخورد می کنم

من فرقم خیلی زیاده من چادر می پوشم بیرون نمی رم باهاشون ولی شیطونیام و اذیتام تو خونه وکمی تو مدرسه ...

خب تو باید با ادمای شبیه خودت رفت و امد کنی اونم ادمای شبیه خودش چون همدیگه رو درک نمیکنین

واقعا که چقد فرهنگمون ضعیفه دختر بنده خدا نوجوونه میخواد شیطنت کنه مامانش جای اینکه مراقبش باشه این ...

خب مامانش چکار کنه؟بره ببرتش سر قرار خوبه؟یا مخفی کاریاشو پوشش بده؟یا مکان مهیا کنه؟اینا میشه مراقبت؟

خب مامانش چکار کنه؟بره ببرتش سر قرار خوبه؟یا مخفی کاریاشو پوشش بده؟یا مکان مهیا کنه؟اینا میشه مراقبت ...

مامانش باهاش صمیمی باشه، درک کنه دخترش جوونه الانم دهه ۴۰ نیست. بره با طرف دخترش حرف بزنه مراقب باشه کسی از دخترش سواستفاده نکنه ولی فکر کردی تا کی میتونه گوشیشو ازش بگیره؟ تا کی میتونه محدودش کنه؟ سال دیگ دخترش دانشجوعه خدارم بنده نیست هرکاری دلش میخواد میکنه اونقدم مامانش همدلی نکرده باهاش نه مشورتی میکنه نه چیزی

من دانشگاهم میبینم دخترایی که از شهرستان اومدن محدودشون کردن الان کارایی میکنن که دختری که خانواده باز داره نمیکنه همشم بخاطر سرکوب شدنه