2777
2789
عنوان

پماد سوختگی

133 بازدید | 6 پست

سلام مامانا.دخترم هشت ماه و نیمشه و داره اولین دندونشو درمیاره.از دیروز ظهر باسنش بشدت حالت قرمز و سوختگی پیدا کرده که میدونم بخاطر دندون درآوردنه .براش پماد تریامسینولون دارم میزنم اما چون کورتون داره نمیشه زباد استفاده کنم و البته تاثیر زیادی هم نداشته.لطفا راهنمایی کنین چه پمادی بزنم که زود نتیجه بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالاندولا بگیر آب روی آتیش من تمام دوسال بچم ازش استفاده کردم راضی بودم اگه سوختگی خفیف باشه یه شبه خوب میکرد اگه شدید بود دوسه شبه خوب میشد 

اگر زندگی مرگ است و مرگ زندگی پس درود بر مرگ و مرگ بر زندگی

فقط کالاندولا👌.من هر پماد خارجی رو امتحان کردم فقط کالاندولا رو که دکتر بهم داد استفاده کردم و واقعا عالی بود .راستی اونایی که بچه هاشون بیمه تکمیلی داره و داروهاشون مجانیه با دفترچه، وقتی میبرید پیش دکتر بچه رو حتما ازش بخواید واستون یه کالاندولا بنویسه،من اینکارو میکردم تا وقتی بچم پوشک میشد .