2777
2789

Shimastyle تو اینستا احساس میکنم همه چیز بر وفق مرادشه و شوهرش همیشه سوپرایزش میکنه میدونم دارم نا شکری میکنم چون منم زندگی خوبی دارم تا ب این لحظه خداروشکر سلامتم .اما نمیدونم بعضی وقتا یه. همچین حسایی بهم دست میده فک میکنم همه لاکچرین و سفر میرنو پولدارن. نمیدونم یوقتایی اینطوری میشم با اینکه اصن ادمه حسودی نیسم .شما هم همچین حسایی دارید؟

اینجور پیجایی رو اصلا دنبال نمیکنم🤨

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آواز دهل شنیدن از دور خوش است

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی اونا مقایسه نکن. مخصوصا اونایی که زندگیشونو میریزن تو شبکه های مجازی... در باطن هزارویک مشکل دارن همونا ولی برا شما فقط خوباشو نشون میدن

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر

اینو نمیشناسم اما یه خانم دکتر پوست هست تو اینستا که کانادا زندگی میکنه من خیلی موقع ها دلم میخواد زندگیم مثل اون بشه 

اگر نظرت مخالفه منه ریپلای نکن چون احتمال رنگی شدنت هست 

نه عزیزم اینا قسمت های خوبشون و نمایش میزارن. خیلی از روانشناس ها معتقدن که آدمای خوشحال و خوشبخت برای خودشون زندگی میکنن ‌و خوشبختی و به نمایش نمیزارن و واقعا هستند آدمایی اطرافم که زندگیشون خیلی شیرینه اما تو هیچ شبکه ی احتماعی به اشتراک نمیزارن

باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی اونا مقایسه نکن. مخصوصا اونایی که زندگیشونو میریزن تو شبکه های مجازی. ...

نمیدونم یبار یه روانشناسی میگفت اینایی که صبح تا شب زندگیشونو میذارن تو اینستا و میخان بهمه نشون بدن ادمای خوشبختی نیسن واقعا ایشالا که خوشبختو سلامت باشن همه جوونا