2777
2789
عنوان

اولین باره که ب یه نفر انقد حسادتم میشه 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 36 پست
من زندگی  Rahaay_  رو خیلی دوست دارم . زندگیه شغلیش واقعا چیزیه که من دوست دارم

رها رو کسی دیده؟

چقدر دلم میخواست الان به جای اینکه پشت کنکوری باشم

یه عکاس بودم😐

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

[QUOTE=131075171]چجوری این شیما الگو میشن برا دخترا 😨😨خالکوبی دستش حرف زدنای لاتیش اصلا مورد پسند نیس انگار اصالت ن ...[/QUOTE

من یبار دیگه م اینجا شنیدم که این دختره چه شانسی داره از خالکوبی هاش معلومه که لات و... چه شوهری گیرش اومده خوشگل و خوش تیپ و دکتر و ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه واقعا خوشبخت بودن اون لحظه خوشحال بودن به فکر عکس و این چیزا نبودن از اون لحظه شون لذت میبردن

شاید خوشحال باشن زمان هایی ولی خوشبخت نیستن چون همه ش گوشی دستشون ک زندگیشون و ب رخ مردم بکشن من اینستا ندارم ولی اگه داشتم پیج دکتری،روانشناسی ،خلاصه کس مفیدی ک مطالب مفید بزاره و در کنارش اشکال نداره سالی یکی دو بار هم عکس تولد یا سالگرشو بذاره نگاه میکردم

فکر میکنم 80درصد دروغ ...

دوست دختر پسرعموم تو شهر ما معروف و کلی هم فالور داره و ادا اطوار میاد براشون از نزدیک ببینی کلی با عکساش فرق داره و90درصد لباسای پسرعموم اون میخره و عکس میزاره دوستم ست خریده دوستم سورپرایز کرده درحالی ک پسر عموم دو هزار ته جیبش نیست دختره پولدار خودش میگیره ولی اونجا مینویسه اون گرفته (خودم ندارم تو گوشی خواهرم دیدم عکسا و پز دادنشو)

میدونی باید چیکار کنی؟

باید ببینی و تو دلت بگی الهی همیشه همینقد خوشبخت باشه

این حسی که داری حسادت و حسه بدی نیستی

فقط شاید دوس داری زندگیت مثه اون باشه

یه سریا انگار ذاتن خوش شانسن

خب شوهرش وقتی خارج زندگی میکرده بایدم سورپرایز کنه و پول خرج کنه

اما پول همه ی ماجرا نیستن

قطعا اوناهم مشکلاته خودشونو دارن

ولی سعی کن پیجشو دنبال نکنی 

دلیل نمیشه حالا ماها مثه اون انقد سورپزایز نمیشیم اعصابمونو خرد کنیم

نمیدونم یبار یه روانشناسی میگفت اینایی که صبح تا شب زندگیشونو میذارن تو اینستا و میخان بهمه نشون بدن ...

اره خوشبختی که جار زدن نداره خیلیا تو خونهاشون پر خوشبختیه مهم اینه خودشون بودنن