2777
2789
عنوان

اولین باره که ب یه نفر انقد حسادتم میشه 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قبلنا خیلی تاثیر میگرفتم از زندگی و شوآفی که یه سریا تو اینستا میکردن، و واقعا مثه شما میگفتن چقد خوش میگذرون و ... تا اینکه چند نفر کات کردن، طلاق گرفتن، و واقعیت رابطتشون اون طوری که من میدیدم نبود، اصلا بهشون فک نکن به نظر من بلاک کن پیچایی که بهت حس بد میدن تو فقط عکس و فیلم اونارو میبینی و هیچ کس از لحظه های بدش فیلم و عکس نمیزاره، الهی که همه خوش باشن تو زندگیشون، ولی تو تو دل اونا نیستی، همه آدما یه دغدغه دارن تو زندگیشون

بلاک کن پیجشو و پیجایی که حستو بد میکنن عوضش برو یوتیوب یا همون اینستا رو اعتمادبنفس و عزت نفست کار کن

خدایا هزاران هزار بار شکر✨🌈

من زندگی 

Rahaay_ 

رو خیلی دوست دارم . زندگیه شغلیش واقعا چیزیه که من دوست دارم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

این ادمای اینجوری اینستا که تابلوئه عکسهاشون همه نمایشه 

بعدم اینکه این خانوم به احتمال بسیار قوی بهایی هست

کلا خیلی ازین استایلیستهای ایرانی که خارج از کشورن و یهو معروف میشن و معلوم نیست اسپانسرشون کیه و به شدت روی دخترای جوون اثر میذارن، بهایی هستن

دیدم که میگن

منم نمیگم که ازش زورم میگیره میگم بهش قبطه میخورم وگرنه دوس دارم سبک همه چیزشو 

حالا من اصلا خوشم نمیاد انگار لاتیه 

من از دنیز  و ملیناتاج خوشم میاد از رفتاراشون شخصیتشون مدله زندگیشون

نمیدونم یبار یه روانشناسی میگفت اینایی که صبح تا شب زندگیشونو میذارن تو اینستا و میخان بهمه نشون بدن ...

بله درسته

حالا منظور این نیس هر کدومشون ک به اشتراک میذارن عمق زندگیشون ناخوشه..چون خیلیا ازین طریق کسب درامد میکنن و فالووراشون میخان بره بالا

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
من قبلنا خیلی تاثیر میگرفتم از زندگی و شوآفی که یه سریا تو اینستا میکردن، و واقعا مثه شما میگفتن چقد ...

اره مثل فرناز حبیبی و فرهود عشقشون زبون زده اینستا بود الان جدا شدن پسره رفته سراغه یکی دیگع.من خپاروشکر شوهرم ادمه خوبیه اهله چیزی نیست میره سرکار میاد خونه همه بیرون رفتنمون باهمه اما نمیدونم بعضی وقتا اینطوری میشم

موقعی که بپذیری اونا پولدارن

برات راحتتر میشه پذیرفتنش

بنظرمن که خیلیم خوشبخت هستن

بااینکه پیجشو نداشتم و فقط همسنجوری نگاه انداختم

خوب پول درمان خیلی از مسایله

وقتی عشق هم کنارش بلشه دیگه ادم چیزی نمیخواد

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
نه بابا شیما استایلو میگم .صدف که خداییش لیاقتشه ب هرجایی که برسه خیلی دوسش دارم ادمه بی ریاییه

این نظر شخصیمه:

نمیدونم چرا میگی صدف لیاقتشه. مگه چیکار کرده؟ مگه کی هست؟

اینهمه مردم زحمت کش تو جامعه داریم، از زندگی هیچی ندارن. واقعا کجای زحمت کارگرا و معلما تو این جامعه دیده میشه. اونوقت ..

چقدر خوبن خدایی خیلی حال کردم😍😍😍

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰