Shimastyle تو اینستا احساس میکنم همه چیز بر وفق مرادشه و شوهرش همیشه سوپرایزش میکنه میدونم دارم نا شکری میکنم چون منم زندگی خوبی دارم تا ب این لحظه خداروشکر سلامتم .اما نمیدونم بعضی وقتا یه. همچین حسایی بهم دست میده فک میکنم همه لاکچرین و سفر میرنو پولدارن. نمیدونم یوقتایی اینطوری میشم با اینکه اصن ادمه حسودی نیسم .شما هم همچین حسایی دارید؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من قبلنا خیلی تاثیر میگرفتم از زندگی و شوآفی که یه سریا تو اینستا میکردن، و واقعا مثه شما میگفتن چقد خوش میگذرون و ... تا اینکه چند نفر کات کردن، طلاق گرفتن، و واقعیت رابطتشون اون طوری که من میدیدم نبود، اصلا بهشون فک نکن به نظر من بلاک کن پیچایی که بهت حس بد میدن تو فقط عکس و فیلم اونارو میبینی و هیچ کس از لحظه های بدش فیلم و عکس نمیزاره، الهی که همه خوش باشن تو زندگیشون، ولی تو تو دل اونا نیستی، همه آدما یه دغدغه دارن تو زندگیشون
بلاک کن پیجشو و پیجایی که حستو بد میکنن عوضش برو یوتیوب یا همون اینستا رو اعتمادبنفس و عزت نفست کار کن
رو خیلی دوست دارم . زندگیه شغلیش واقعا چیزیه که من دوست دارم
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
من قبلنا خیلی تاثیر میگرفتم از زندگی و شوآفی که یه سریا تو اینستا میکردن، و واقعا مثه شما میگفتن چقد ...
اره مثل فرناز حبیبی و فرهود عشقشون زبون زده اینستا بود الان جدا شدن پسره رفته سراغه یکی دیگع.من خپاروشکر شوهرم ادمه خوبیه اهله چیزی نیست میره سرکار میاد خونه همه بیرون رفتنمون باهمه اما نمیدونم بعضی وقتا اینطوری میشم
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه بعد میری میبینی بنده امضاش چیه اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیشفقد من اینجوریم یا حتی شما اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰