2777
2789
عنوان

راینیتیدین سرطانزا

128 بازدید | 10 پست

🌐 تولید و فروش راینیتدین در آمریکا ممنوع شد/ این دارو به ماده خطرناک سرطان‌زایی آلوده است

🔹️ اداره غذا و داروی آمریکا (FDA)، از آغاز ماه آوریل،۱۳ فروردین، دستور داده همه‌گونه داروی رانیتیدین یا زانتاک، به‌دلیل احتمال آلودگی به یک ماده خطرناک و سرطان‌زا از بازار جمع شود.
🔹️ این ماده سرطان‌زا، اننیتروزو-دی-‌متیل-‌آمین یا NDMA، نام داد و مقدارش در راینتیدین، با گذشت زمان و نگه‌داری دارو در دماهای بالاتر، بیش‌تر می‌شود.
🔹️ این نهاد دولتی و معتبر آمریکایی اعلام‌ کرده شاید آلودگی در فرآورده‌های رانیتیدین الان پایین باشد، ولی چون مشخص نیست این داروها تا کی نگه‌داری شود، همه‌گونه‌های آن جمع می‌گردد.
🔹️ به همه بیماران سفارش شده از مصرف این دارو به هر شکل خودداری کنند.
🔹️ بیماران می‌توانند با مشورت با پزشک، داروهایی چون فاموتیدین، سایمتیدین، امپرازول و ... بخورند چون بررسی‌های اداره غذا و داروی نشان داده این داروها ماده خطرناک NDMA را ندارند.

📌 رانیتیدین برای در درمان دردهای معده هم‌چون زخم معده و ورم معده تجویز می‌شود.

چقد من خوردم 😐😐

بهترین چیز شیرین بیانه عزیزم برای درد معده 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژلوفنم خیلی زیاد عوارض داره 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

فقط تامی تونیدداروهای شیمیایی مصرف نکنید جایگزینهای طبیعی ازطب سنتی یاطب اسلامی سرچ کنید مصرف کنید اکثراین داروها عوارض جبران ناپذیری دارندکه بعدهامشخص می شه شایدخودتون ندونیدبه دلیل خوردن اون داروکه مشکل جدی به وجوداومده

ممنون مهربون نمیدونستم 🤗❤️

فداات ان شاالله همیشه سلامت باشی❤

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊