2777
2789
عنوان

یه پیشنهاد عالی برای کیک پزا🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 4472 بازدید | 48 پست

اســــــــی عکس چند تا کیکاتو بزار لذت ببریم😍

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خیلی دلم هوس کیک خونگی کرده میشه طرز پخت یه کیک ساده خوشمزه بهم بگی

سه تا تخم مرغ

ی لیوان شیر

ی لیوان شکر

نصف لیوان روغن

دو لیوانم ارد

دوتا ق چ بکینگ پودر

ی ق چ وانیل

تخم مرݝا رو جدا کن و خوب هم بزن سفیده رو بزار کنار بعد زرده رو با شکر هم بزن ک کشدار و کرم رنگ بشه وانیل بزن و روغنو اضاف کن ی کم هم بزن شیرم اضاف کن و ی کم هم بزن

حالا همزن برقی رو بزار کنار نوبت مخلوط کردن ارد ،،آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کن اول اگه خواستی پودر کاکائو هم اضاف کنی باهم مخلوط کن بعد در سه مرحله ب کیکت اضاف کن و با ی چنگال مخلوط کن و در یک جهت هم بزن،اخر سرم سفیده رو ک قبلا هم زده بودی رو اضاف کن با چنگال و در یک جهت، فر رو از قبل روشن کردی ک داغ باشه موادت رو بریز تو قالب و بزارش توی فر بوی کیک ک بلند شد برو با خلال دندون فرو کن تو کیک اگر نچسبید یعنی پخته خاموش کن ولی از فر نیار بیرون تا ۱۰ دقیقه بعد درش بیار از فر

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالتو یکم واضح تر بپرس جواب بدم من که متوجه نشدم

عزيزم ميگم ميخوام واسه روى کيک که خامه درست کنم ....خانه صبحانه و شکلات تخته اى رو باهم درست کنم يا خامه و شکر رو که ميزارن فريزر درست ميشه ...کدوم بهتره

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
خامه درست کردنش راحت نیست زمان میبره اسپری خامه رو سوپریای مجهز دارن می تونی بگیری،  نه من چیزی ...

نه من ميخوام کلأکيک رو گاناش کنم

عزيزم ميگم ميخوام واسه روى کيک که خامه درست کنم ....خانه صبحانه و شکلات تخته اى رو باهم درست کنم يا ...

۱-ببین خامه قنادی میتونی بخری با همزن برقی ده دقیقه بزنی فرم میگیره..کیک رو پوشش بدی

۲-میتونی گاناش درست کنی بعد سرد شدن با همزن برقی بزنی فرم میگیره...کیک پوشش بدی

۳-میتونی گاناش رو همینجوری مثل سس روی کیکت بریزی

۴-میتونی با خامه پوشش بدی بعد گاناش که مثل سس بریزی روی کیک.. و از کنارش یکم بیاد پایین

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سه تا تخم مرغ ی لیوان شیر ی لیوان شکر نصف لیوان روغن دو لیوانم ارد دوتا ق چ بکینگ پودر ی ق چ و ...

سفیده زده جدا سخته

یه مدل کیک اسفنجی دارم اونم جدا نیس با همه

راحته

۱-ببین خامه قنادی میتونی بخری با همزن برقی ده دقیقه بزنی فرم میگیره..کیک رو پوشش بدی ۲-میتونی گاناش ...

اون دستور بلد نيستى؟خامه رو ميزارى رو حرارت که باز شد وانيل ميزنى بعد شکلات هاتو ريز خورد ميکنى ميريزى توخامه وقتى يک دست شد روى کيک رو گاناش ميکنى خيلى از خامه درست کردن راحتره

این کیکم عالیه

کرمفیل اختیاریه

من کیکام خیلی بدمیشه توفراجاق گازمیپزم یامیسوزه یاپف نداره یاخامه یامایع توش هنوزشله خسته شدم

ببین من دقت کردم درست کردن کیک هم به دست میاد 

مثل خیارشور یا ترشی که بعضی ها به دستشون نمیاد

تاحالا خامه درست نکردم بخاطرهمون تجربه ندارم گفتم بپرسم کدوم راحتتره و بهترميشه ...نوتلا رو با خامه ...

عزیزجان همون مقدار که خامه میزنی همون قدرم هم شکلات بزن،شکلات رو بن ماری کن بعد خامه رو بهش اضافه کن و بریز روی کیک،اینجوری به من یاد دادن

برای شادی روح مادربزرگ و خاله عزیزم لطفا یه حمد بخونید،ممنونم
اون دستور بلد نيستى؟خامه رو ميزارى رو حرارت که باز شد وانيل ميزنى بعد شکلات هاتو ريز خورد ميکنى ميري ...

اسمش گاناش دیگه

میتونه فرم گرفته باشه

میتونه ب صورت سس باشع

خامه ۵۰گرم شکلات ۵۰گرم

اندازه هم باشه

خامه رو داغ میکنی ولی نجوشه بعد شکلات اضافه میکنیمیزاری یکم خنگ شه مثل سس میریزی روی کیکاگر بزاری یخچال کامل خنک شهبعد با همزن بزنی فرم میگیره

عزیزجان همون مقدار که خامه میزنی همون قدرم هم شکلات بزن،شکلات رو بن ماری کن بعد خامه رو بهش اضافه کن ...

بن مارى يعنى چى؟اره منم همونحورى که شما ميگين ميگم سوال من اينه که اينجورى بهتر ميشه ياخامه