2777
2789
عنوان

کف دسته بچم یه چیزیه تروخدابیااین

210 بازدید | 13 پست

سلام خانما توروخدا اگرکسی اطلاعات یا اگربراش پیش اومده بگین تودسته بچم یه قده خیلی سفته چیکارکنم جای نیشه پشه و اینام نیست چون زیره پوسته غدهه

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

شاید چربی زیر پوستیه. نترس 

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو گونه ی منم یه چیزی اندازه عدس زیر پوستمه دیده نمیشه ولی وقتی دست رو صورتم میزنم حسش میکنم خیلی سفته دردم نداره😕😕😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
رو گونه ی منم یه چیزی اندازه عدس زیر پوستمه دیده نمیشه ولی وقتی دست رو صورتم میزنم حسش میکنم خیلی سف ...

اینم همینجوریه

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
یه دکتر ببرش عزیزم.احتیاط شرط عقله . خیالتم راحت میشه.

اخه الان فقط دکتر عمومیه جمعه هستش اینجا اصلان متخصص اطفالشم بستس بخاطره کرونا