2777
2789
عنوان

وام بلوبانک

67 بازدید | 8 پست

من چند ماهه دارمش اما خیلی کم استفاده کردم

الان میخوام باهاش کار کنم مثلا میانگین موجودی هر ماه ده تا پونزده میلیون باشه وام اولم رو چقدر میتونم بگیرم؟

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

10 اخرشه

اگه اینو بلافاصله پرداخت کنم چقدر دیگه برام فعال میشه؟

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
سه ماه ده تومن

عزیزم با توجه به این که من دو ماهی میشه حساب باز کردم الان از فردا شروع کنم افزایش بدم حسابمو 

ماه بعد میتونم ده تومنم رو بگیرم؟

بستگی به موحودی حسابت داره ، مرحله دومش 30 تومنه

عزیزم با توجه به این که من دو ماهی میشه حساب باز کردم الان از فردا شروع کنم افزایش بدم حسابمو 

ماه بعد که میشه ماه سوم میتونم ده تومنم رو بگیرم؟