mohammadiliya مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1673 عنوان وام بلوبانک 67 بازدید | 8 پست من چند ماهه دارمش اما خیلی کم استفاده کردمالان میخوام باهاش کار کنم مثلا میانگین موجودی هر ماه ده تا پونزده میلیون باشه وام اولم رو چقدر میتونم بگیرم؟ امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!! 1404/06/18 | 01:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohammadiliya مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1673 10 اخرشه اگه اینو بلافاصله پرداخت کنم چقدر دیگه برام فعال میشه؟ امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
پری_اقیانوس عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 3077 اگه اینو بلافاصله پرداخت کنم چقدر دیگه برام فعال میشه؟ بستگی به موحودی حسابت داره ، مرحله دومش 30 تومنه حَسبی الله💫🍃
mohammadiliya مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1673 سه ماه ده تومن عزیزم با توجه به این که من دو ماهی میشه حساب باز کردم الان از فردا شروع کنم افزایش بدم حسابمو ماه بعد میتونم ده تومنم رو بگیرم؟ امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
mohammadiliya مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1673 بستگی به موحودی حسابت داره ، مرحله دومش 30 تومنه عزیزم با توجه به این که من دو ماهی میشه حساب باز کردم الان از فردا شروع کنم افزایش بدم حسابمو ماه بعد که میشه ماه سوم میتونم ده تومنم رو بگیرم؟ امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
moafagh1401 عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 879 عزیزم با توجه به این که من دو ماهی میشه حساب باز کردم الان از فردا شروع کنم افزایش بدم حسابمو ماه بع ... ن باید سه ماه پول بمونه