2777
2789
عنوان

درونگرایی

140 بازدید | 10 پست

دیگه واقعا خسته شدم همه رفیقام رفتن 

هرجا میرم همه ازم بدشون میاد اما واقعا ادم بدی نیستم..

من حتی خوبم نباشم اونقدر بد نیستم به کسی بدی نکردم که همشون بهم ضربه میزنن مسخرم میکنن و ازم متنفرن

تحمل اینا سخته

چه حضوری چه مجازی

چطوری تاب بیارم و بیخیال باشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری روندی؟ چند سالته و چند وقت اینکارو کردی؟

کلا ادمیم که نمیتونم صمیمی شم و بعد یمدت هرکسیم بیاد نزدیکم بخاطر اینا ازم دور میشه یا خودم یهو دورمیشم و حصارمیکشم

تقریبا پنج ماه قبلا هم بوده و ۱۷ سالمه

کلا ادمیم که نمیتونم صمیمی شم و بعد یمدت هرکسیم بیاد نزدیکم بخاطر اینا ازم دور میشه یا خودم یهو دورم ...

عی بابا :(، 

من چندین ساله اینجوریم اصلا خلافش رو حس نکردم 

دوست صمیمی نداری؟ 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 

درونگرایی بد نیست یه ویژگیه ک بنظرم خوبم هست اما نه زیادیش چون هیچی زیاد از حدش خوب نیست حتی همون نقطه ی مقابلش ک برونگرایی باشه .. خودت باش اگه میبینی اذیت میشی سعی کن بیشتر حرف بزنی با ادما از خودت بیشتر بگو بزار با خودت و حال درونیت آشنا بشن چون بعضیا تصور غلطی ازت پیدا میکنن و به خاطر همینه ک ترکت میکنن و باهات کم ارتباط میگیرن چون درست نشناختنت، ولی خیلیا هستن ک درکت میکنن و باهات کنار میان فقط اینو بدون خیلیا شبیه تو هستن تو تنها نیستی .... 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ