2777
2789
عنوان

واقعا چرا بعضی اقایون همچینن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 36 پست
میشه مفهومشو بگی!

ازدواج های زورکی

هم آغوشی های اجباری

طلاق های عاطفی

زن ستیزی

ظلم ب زنان

و...

تلفیقی از تمام مفاهیم بالا در قالب شعر

تو ازم بدت میاد ، حق داری چون کسی مثه من از زشتی ها تو چشات نخوند...حتی اگه نفرت داری حق داری ، چون مریضم از دکتر همیشه بدش میاد!
ممنونم از شما 🌹 ولی برا همین امضا یه عده که ذهن بیماری دارن و مفهوم شعرو درک نکردن صرفا کلامتشو دی ...

بیخیال منتظر قضاوت دیگران نباش امضای هرکدوم ازما به خودمون ربط داره و پشتش دلیل قانع کننده ای فقط واسه خودمون داریم😊

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال منتظر قضاوت دیگران نباش امضای هرکدوم ازما به خودمون ربط داره و پشتش دلیل قانع کننده ای فقط وا ...

برام اهمیتی نداشت

یه عده میگفتن بخاطر امضاش گزارش بزنید🤷‍♂️

تو ازم بدت میاد ، حق داری چون کسی مثه من از زشتی ها تو چشات نخوند...حتی اگه نفرت داری حق داری ، چون مریضم از دکتر همیشه بدش میاد!
برام اهمیتی نداشت یه عده میگفتن بخاطر امضاش گزارش بزنید🤷‍♂️

😂😂😂😂اینجاسرزمینه عجایبه تعجب نکن

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
😂😂😂😂اینجاسرزمینه عجایبه تعجب نکن

آلیس نداره فقط

آلیس نداره فقط

همین ماهایی که اینجا چیزهایی فراعجایب میخونیم آلیسیم دیگه😉

همین ماهایی که اینجا چیزهایی فراعجایب میخونیم آلیسیم دیگه😉

اینم حرفیه👍