2777
2789
عنوان

واقعا چرا بعضی اقایون همچینن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مثه همسر شما نیستن ضمن اینکه همه خانوما هم مث شما نیستن پس بهتره عمومیت ندیم

امضات بینظیره 👌

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
این اختلاف سلیقه ها یه جایی عذاب آورمیشه منم خیلی روتیپ شوهرم حساسم الان بخاطر کرونا باشگاه نمیره و ...

خب منم همینو میخوام میگم ورزش کن توی خونه منم الان ورزش میکنم قبلش باشگاه میرفتم که بسته ست الان 

امضات بینظیره 👌

ممنونم از شما 🌹

ولی برا همین امضا یه عده که ذهن بیماری دارن و مفهوم شعرو درک نکردن صرفا کلامتشو دیدن کلی برچسب به من زدن

تو ازم بدت میاد ، حق داری چون کسی مثه من از زشتی ها تو چشات نخوند...حتی اگه نفرت داری حق داری ، چون مریضم از دکتر همیشه بدش میاد!
😳من‌جمع بستم؟خوب که نوشتم بعضی اقایون  نمیدونم چرا درست نمیخونید

خب باید بهش اراده اعتماد بنفس بدی تا تغییر کنه مشکل چاقی با اراده و کمک تشویق اطرافیانش خیلی خوب درست میشه و اینکه ایشون یا شغلش تحرک نداره یا اینکه خودش بی انگیزه شده یه مواثعی هم از افسردگی و مشکلات مریضی ها اینجوری میشه 

دکتر تغذیه بهترین روش رو میتونه بهش بگه اجرا کنه

خودت باشی کافیه /تو گوگل همه چی هست
ممنونم از شما 🌹 ولی برا همین امضا یه عده که ذهن بیماری دارن و مفهوم شعرو درک نکردن صرفا کلامتشو دی ...

میشه مفهومشو بگی!

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
🙁 روحیه نمونده دیگه برام 

خب شما که به ورزش علاقه داری و اندام و هیکل شوهرت مهمه برات باید جز معیارهای ازدواجت قرار میدادی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤