2777
2789
عنوان

واقعا چرا بعضی اقایون همچینن؟

352 بازدید | 36 پست

من خودم به اندامم میرسم واسم مهمه ورزش میکنم سعی میکنم خوابم بیشتر از نه ساعت نشه اونوقت نامزدم داره تمام تلاششو میکنه که اون یه پک شکم رو پنج شیش طبقه ای کنه همش میخوره میخوابه هرکاری میکنم که ورزش کنه اما انگار ن انگار😫خب منم دوست دارم خوشتیپ شه به خودش برسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مثه همسر شما نیستن

ضمن اینکه همه خانوما هم مث شما نیستن

پس بهتره عمومیت ندیم

تو ازم بدت میاد ، حق داری چون کسی مثه من از زشتی ها تو چشات نخوند...حتی اگه نفرت داری حق داری ، چون مریضم از دکتر همیشه بدش میاد!

این اختلاف سلیقه ها یه جایی عذاب آورمیشه

منم خیلی روتیپ شوهرم حساسم الان بخاطر کرونا باشگاه نمیره ولی توخونه وسیله داره یه باشگاه کوچیک ورزش میکنه خودمم همینطور

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
عزیزم من خودم ۵۰ کیلوام همسرم ۱۳۰ 

من از اضافه وزن بدم میاد

دوست ندارم درگیر کلی مریضی بشیم چربی خون و فشار خون و کلی دیگه 

هرکاری میکنم درست نمیشه بعد ازجریان مریضی هم باید بره سرکار بازم وقت ورزش نیست