2777
2789
عنوان

مادرشوهرخوب

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 56 پست
خودشون یعنی مادرشوهر یا عروس؟

بعضی عروسها

مثلا من دیدم زیاد ک هستن کسایی مادرشوهرشون خوبه ولی تحت تاثیر حرفهای خواهر دوست یا فامیل جوری برخورد میکنن با مادر شوهرشون ک واقعا نشان از بی شخصیتی داره

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
اخی عزیزم خدا حفظش کنه ما هم تو یه خونه ی دو طبقه ایم ولی مادرشوهرم دقیقا برعکس توعه

انشالله که مهربون میشین باهم

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی عروسها مثلا من دیدم زیاد ک هستن کسایی مادرشوهرشون خوبه ولی تحت تاثیر حرفهای خواهر دوست یا فامی ...

آره منم دیدم واقعا خیلی متاسف میشم

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔
عزیزم خیلیا مادرشوهرشون همینجوریه ولی همینا رو بدی میدونن میان میگن وااای میاد تو تمیز کاری خونه من ...

بله واقعا نمی‌دونم چرا اسم مادر شوهر بد در رفته

مال منم مثل مادرم مهربونه. فقط گاهی بی ملاحظه میشه و گرنه اصلا بد جنس نیست. تو بارداری نمی داشت کا ...

خب مگه مادرای خودمون گاهی بی ملاحظه نمیشن؟؟شاید خوبمونو میخواد که نمی‌ذاره کاری که ب نفعمون نیست انجام بدیم....خدا براهم دیگه نگهتون داره عزیزم

انشالله که مهربون میشین باهم

عزیزم دلت خوشه . از وجودش کینه میباره. با زبون به حرف میگیرتت دو دیقه بعد عقده ها شو میریزه بیرون. بس که پر از عقدس. به من میگه مادر شوهر من موهامو میکند منم که با تو کاری ندارم. همینجوری بدون اینکه من حرفی زده باشم. من سرم تو کار خودمه. اصلا اصلا هیچوقت کاری به کار کسی ندارم. منی که بچم کن وزن بود. بهم میگه من باردار بودم روزه گرفتم شیر دادم روزه گرفتم!!

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.
بله واقعا نمی‌دونم چرا اسم مادر شوهر بد در رفته

یه عده ای زیادی جوگیرن

از همون روز خواستگاری، گارد میگیرن واسه خانواده شوهر

چه بسا خیلیاشون تو خونه پدریشون بیشتر بهشون بی احترامی میشده

من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )
خب مگه مادرای خودمون گاهی بی ملاحظه نمیشن؟؟شاید خوبمونو میخواد که نمی‌ذاره کاری که ب نفعمون نیست انج ...

مرسی

خدا به شما هم سلامتی بده و خانواده تونو حفظ کنه

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
بعضی عروسها مثلا من دیدم زیاد ک هستن کسایی مادرشوهرشون خوبه ولی تحت تاثیر حرفهای خواهر دوست یا فامی ...

بله درسته .من ک خیلی ساکتم اصلا جواب نمیدم وقتی چیزی میگه تیکه میپرونه فقط حرص میخورم

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
   سلام گلی با شوهرت آشتی کردی؟:

بله بالاخره با ترفتد فرارو گریز آتش بس شد😂🙁😒 خیلی بیشعور این مردک ..آخرشم آدم نشد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بله بالاخره با ترفتد فرارو گریز آتش بس شد😂🙁😒 خیلی بیشعور این مردک ..آخرشم آدم نشد

ماهم دعوا و اشتی کردیم تواین مدت  

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
     ماهم دعوا و اشتی کردیم تواین مدت    

🙁من فقط آشتی دوس دارم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴