2777
2789
عنوان

مادرشوهرخوب

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 56 پست

بعد به نظرم این چیزا بستگی به عروس داره

الان مادربزرگ من آنقدر قاطیه هفته ای یبار پسراشم میشوره میذاره کنار اما چون باهاش بدن کاریش ندارن کمکش نمیکنن سالی یبار میان بد حرف میزنن باهاش

اما مامان من که عروس بزرگشه همیشه میگه تو برام فرق داری همیشه تو به دادم رسیدی آنقدر مامانمو دوست داره 

ماام چون واسه پولش نمیخوایمش واقعا منو دوست داره حتی کارت حقوق و پولاشو میسپره به ما

برای خوشبختیم صلوات مهمونم میکنید😍😘
خداروشکر جاری نداری فک کنم هنوز مباد و همه خوشیارو نابود میکنه

نه فک نکنم برادر شوهرامم همیشه هوامو داشتن کافیه یه اشاره بدم همون لحظه برام جور میکنن خیلی مهربونه خداییش هر عید یا هر مراسمی باشه برام یه هدیه میخرن

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا میاد

خدا برات نگهش داره  .مادرشوهر بقیم همینجوری خاکی ومهربون بشونننند   

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

من فکر‌ میکنم هیچ آدمی به ذات بد نیست مسئله اینه که چطور نگاه کنیم.شما خوب میبینی.زیاد بودن خانومایی که میان اینجا میگن مادرشوهرم دست میزنه به ظرفام، دخالت میکنه تو کارم ،دائم خونه ی ماست، همش گیر میده به من  بچه مو بغل میکنه، به من امرونهی میکنه وهزارتا مورد دیگه از مادرشوهرشون دیو دوسر میسازن.

خوش به حالت من الان خونه مادرشوهرمم حرف نمیزنه باهام

ماهم تو یه خونه ایم دوطبقه بااین که عمل دیسک کمر کرده بازم هوامو داره از هیچ کمکی دریغ نمیکنه...شده پله هارو صدبار بالا پایین میکنه بخاطرم

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔

اگه مادر شوهرت تو نامزدی مهمون دعوتت میکرد و تو میرفتی حمومشون موهاتو شونه میزدی و اون برمیگشت میگفت که زمان ما اگه موهامونو میدیدن چوب تو کونمون میکردن،بازم این حرف رو میگفتی. مادر شوهری که الان تو تهران زندگی میکنه به عروسی که تحصیلات عالیه داره. بدون هیچ دعوا و درگیری. روز اولی که مهمون دعوت کرده اینو بهت بگه!!!!

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.
مادر شوهر منم موقع اثاث کشی هام میاد کمکم و خیلی هم کمک میکنه.

خداروشکر مادرشوهر خوبی داری .موقع اسباب کشی من ک نیومد خونه رو خودم تنها تمیز کردم  خواهرای شوهرم نیومدن هیچ

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

مادر شوهر منم اینجوریه ولی وقتی جاری دار شدم خودبخود یه مسایلی پیش میاد تو هم طاهرا فعلا جاری نداری منم مادر شوهرم دختر نداره هنوزم خوبه ولی یه سری اتقاقات میفته که دست خودتون نیست و اکنجاست که شرایط عوص میشه من حتی شورتمم میشست مادرشوهرم بخدا

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
مادرشوهر من فدای همه شما مهربونا😍😂

سلام گلی با شوهرت آشتی کردی؟:

ماهم تو یه خونه ایم دوطبقه بااین که عمل دیسک کمر کرده بازم هوامو داره از هیچ کمکی دریغ نمیکنه...شده ...

اخی عزیزم خدا حفظش کنه ما هم تو یه خونه ی دو طبقه ایم ولی مادرشوهرم دقیقا برعکس توعه

مَنم و یِ عآلَمه‍ روزآی خوبْ کِ دَر انتظآر مَننـْ
بعضی ها مشکل از خودشونه و تربیت شون

خودشون یعنی مادرشوهر یا عروس؟

عزیزم خیلیا مادرشوهرشون همینجوریه ولی همینا رو بدی میدونن

میان میگن وااای میاد تو تمیز کاری خونه من دخالت میکنه

وااای نمیذاره کارامو انجام بدم

بستگی به شخصیت هرکسی داره

یادمه یکی از مادرشوهرش عکس یواشکی گرفته بود که ببینین تازه اسباب کشی کردم اومده تو چیدن وسایلام دخالت میکنه

در صورتیکه میشد 99 درصد اینجوری فکر کرد که اون مادرشوهر نیتش خیره

من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )
اگه مادر شوهرت تو نامزدی مهمون دعوتت میکرد و تو میرفتی حمومشون موهاتو شونه میزدی و اون برمیگشت میگفت ...

من کل نامزدیم حتی تو خونه ایشون گذشت کمتر از گل نگفتن....تمام پخت و پز هم باایشون بود چون درس میخوندم حتی میرفتم حموم میگفت اگه لباساتو بشوری نفرینت میکنم که مبادا یه ثانیه هم برا درس خواندنم حروم شه شوهرم اون موقع سرباز بود بااین ک پیشم نبود ولی خونواده ی مهربونش پیشم بودن لباس زیرام میشست طفلی خیلی مدیونشم تک تک این لحظه های ک الان دارم و بهش مدیونم