2777
2789

اصلا انتظارشو نداشتم سر یه بازی که من میکردم رو من دست بلند کرد 

میگفت پاک کن از تو گوشیت مگه تو بچه ای اخرش اون صداشو برد بالا بهش گفتم به تو ربطی نداره یه سیلی خوابوند تو صورتم منم یکی زدم جیغ زدم شب خیلی بدی بود 

تا به حال انقدر به این شدت دعوا نکرده بودیم هر دفعه بدتر از دفعه قبل 

من دلم سیاه شد تو خونه خواستم برای خودم یه سرگرمی داشته باشم که کوفتم کرد 

حالا امروز ناراحته و معذرت خواهی کرد 

به نظرتون چیکار کنم که دیگه تکرار نکنه 

در ضمن من ۲۴ سالمه و ۴ ساله خونه خودمم و بچه ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دهنش و جر میدادی

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹

مگه میدون جنگه

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

چه بازی بود؟

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
همین که تو هم زدیش فکر کنم حساب کار دستش اومده

من دست خودم نبود همیشه تو دعواها این منم که کوتاه میومدم ولی ایندفعه حس میکنم خودم نبودم بنظرم حرمتامون شکسته شد خدا میدونه دفعه بعد چیکار بکنه 😭

خب دیگه تو هم زدیش ، مساوی شدین ، کار میکشه به وقت اضافه و ضربات پنالتی😁

حالا فارغ از شوخی جوری رفتار کن که هم ادب شه و هم زندگیتون بهم نخوره

بر پدر و مادر کسی لعنت که در این مکان آشغال بریزد 
بازی زامبی  خیلی باحاله چند مرحلشو رد کرده بودم دیگه از گوشیمم پاکش کردم

اشکال نداره دیگه دعوا رو کش ندید 

بالاخره اونم همسرتونه بد شما رو نمیخواد بعضی از بازی ها تاثیر بدی روی روان آدم میذارن

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU