2777
2789
عنوان

اختلال هورمونی

185 بازدید | 46 پست

سلام کسی بوده ک ریزش موداشته باشه با افزایش موی زایدکرکی 

نامنظم بودن عادتش 

اینهانشونه های تنبلی تخمدانه ایا؟

من هرماه مرتب میشدم چندماه نامنظم شده سابقه پرولاکتین وکیستم داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من دقیقا همینجوری شدم دکترم گفت هومون مردانت زیاد شده و تنبلی تخمدان داری قرار شد اسفند برم پیش دکترم دوباره ولی نشد 

بعضی ها پنجره ها را باز میکنند و فریاد میکشند بعضی ها پرده ها را می کشند و گریه میکنند
یک کیست هموراژنیک داشتم ک ۱ماه اچ دی خوردم رفع شد

کیست ممکنه دوباره تشکیل بشه مخصوصا کیست رحم ، ولی ممکنه پرولاکتین خونتون هم بالا باشه که موی مردانه درمیارین منم همینجوریم با اینکه لیزر هم میکنم همچنان درگیر ریزش موی سر و رویش موهای زاید بدنم هستم

کیست ممکنه دوباره تشکیل بشه مخصوصا کیست رحم ، ولی ممکنه پرولاکتین خونتون هم بالا باشه که موی مردانه ...

سابقه پرولاکتین داشتم بعد دکترم گفته بودیهوقطع نشه امادکتردیگه قطعش کرد گاهیم حس می کنم زیاده عصبی میشم بی دلیل حرص می خورم

این ک گفتیدچی هست؟ چون قبلاسونوشکمی دادم دوبار چیزی نگفتن نرمال نرمال بوده

وزنتو باید کم کنی . و مرتب تحرک داشته باشی . شکر و نمک و روغن و فست فود و سردی رو حذف کن . ترشی و لبنیاتو قطع کن .‌تخم کدو روزی یه مشت بخور .‌ اگه یبس نیستی صبح ناشتا نعنا دم کن با خاکشیر یا تخم شربتی و عسل بخور. رحم و تخمدانتا با سیاه دونه ماساژ بده . تستسترونت بالاس

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
کیست ممکنه دوباره تشکیل بشه مخصوصا کیست رحم ، ولی ممکنه پرولاکتین خونتون هم بالا باشه که موی مردانه ...

من کیستم تخمدان بود خیلی هم راحت رفع شد خیلی گرمیجات خوردم پیاده روی قرص هام