2777
2789

باردارم تازه رفته بودم برا پیاده روی ماه اخرمه که برگشتنی خواهرم زنگ زد زود بیاین خونمون مامان حالش بده صدا گریش ازپشت گوشی میومد تارسیدیم دیدم مامان بزرگم وخالم وخوهرم همه جمع شدن خیلی حالم بدشد اینطور دیدمش نفسش بالا نمیومد قبول نکرد ببرنش دکترمیگه. میخوام اینجاپیش شمابمیرم نمیخوام دکتربمیرم بزور راضیش کردیم بره بیمارستان  دعاکنین کرونا نباشه وسالم برگرده وچیزیش نباشه ...خانما توروخدا دعاش کنید ویه صوات براش بفرستین 😭😭😭

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا..تو چرا رفتی پیش مادرت.کلا نباید بری.بفکر خودت نیستی بفکر بچت باش.انشالله که مادرت چیزیش نباشه... ولی توام بیشتر دقت کن و مواظب خودت و بچت باش

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

انشالله چیزی نیست و صلوات فرستادم ولی یک نفرتون که سیستم ایمنی قوی تری داره با فاصله ازشون مراقبت کنه تا جواب ازمایش بیاد چجوری همتون رفتین پیشش شاید یکی ناقل بوده اون بیچاره رو هم مریض کرده مادر و پدرهامون توی این ویروس ناتوانن نرید کنارشون تنهایی سخته ولی از مرگ دور از جون بهتره که

یهو دیدی خوردمت😏
 چطور نرم مامانمه میدونی یعنی چی 

خوب وقتی احتمال کروناهست نبایدمیرفتین شناهم مادردونفردیگه این 

همشون اشتباه کردن فقط یکنفرمیموندوبش میرسید

حالاان شالله ک نبلشه ولی دیگ نکنیداینکاروشوخی بردارنیس

وخدایی که بشدت کافیست

میدونم مامانت اما  در این صورت خدایی نکرده مامانتم راضی نیس این ویروس داشته باشه و شما سرایت کنه  گلم 

در ضمن خانومای باردار قوت بدنی شون از هر انسانی ضعیف تره  مواظب باش خب پیاده روی هم میری 

حالتو میفهمم..منم از صبح اشکام بند نیومده . با اینکه از اوایل اسفند مامانمو ندیدیم و قرنطینه تو خونه اس و هیچ کس پیشش نرفته امروز در کمال ناباوری گفتن تست مثبته....یعنی نمیدونیم چکار کنیم ...اصلااا چطور ممکنه با این همه مراعات کردن

حالتو میفهمم..منم از صبح اشکام بند نیومده . با اینکه از اوایل اسفند مامانمو ندیدیم و قرنطینه تو خونه ...

دارم میتررسم😭😭

امشب چند نفر دیگه م میگفتن با رعایت کامل قرنطینه بازم مبتلا شدن 

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
حالتو میفهمم..منم از صبح اشکام بند نیومده . با اینکه از اوایل اسفند مامانمو ندیدیم و قرنطینه تو خونه ...

😭😭😭😭وای خدا چقد سخته

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...