2777
2789
عنوان

دعاکنین مامانم سالم برگرده خونه و....کرونا نباشه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 31 پست
دارم میتررسم😭😭 امشب چند نفر دیگه م میگفتن با رعایت کامل قرنطینه بازم مبتلا شدن 

مامانم ناراحتی قلبی داره ..امروز دااغون شدیم ..همه تو خونه ی خودمون موندیم ..مامانم یک ماهو نیمه بیرون و ندیده ...خیییییلی مراقبت کردیم ...خریدها رو تو حیاط خونه ضد عفونی میکردن میبردن داخل .از کجا اومد 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم ناراحتی قلبی داره ..امروز دااغون شدیم ..همه تو خونه ی خودمون موندیم ..مامانم یک ماهو نیمه بیر ...

خدابهتون صبر بده گلم  علایمش چی بوده

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...
مامانم ناراحتی قلبی داره ..امروز دااغون شدیم ..همه تو خونه ی خودمون موندیم ..مامانم یک ماهو نیمه بیر ...

انشالله که حالشون خووب میشه عزیزم

☹️🌿🌸❤️

دیگه خسته شدم از این وضعیت

همه خسته ن بخدا

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
انشالله که حالشون خووب میشه عزیزم ☹️🌿🌸❤️ دیگه خسته شدم از این وضعیت همه خسته ن بخدا

ایکاش بخوابم یک هفته دیگه بیدار شم ..مامانم این دپره سخت و بسلامت گذرونده باشه . طاقت این زمان پر از استرس و ندارم

ایکاش بخوابم یک هفته دیگه بیدار شم ..مامانم این دپره سخت و بسلامت گذرونده باشه . طاقت این زمان پر از ...

انشالله بگذره چیزیشون نشه و صحیح وسالم باشن 

بعدا بیا از حال مامانت خبر بده انشالله که چیزی نباشه تنگی نفس از فشار بالا هم میشه

مامانم چربی داره چندشبه حالش بده چون میدونم غذای چر خورده اینطور شده ولی خیلی میترسم